Φως στον μυστηριώδη θάνατο της 39χρονης στη Σκιάθο. Νέος μάρτυρας-κλειδί

Φως στον μυστηριώδη θάνατο της Σόνιας Αρμακόλα στη Σκιάθο ίσως ρίξει ένα νέος μάρτυρας-κλειδί

Ενας νέος μάρτυρας-κλειδί ίσως ρίξει φως, έπειτα από δυόμισι χρόνια, στον μυστηριώδη θάνατο της σεφ Σόνιας Αρμακόλα στη Σκιάθο, και οι συγγενείς της, που υποστηρίζουν από την πρώτη στιγμή ότι ο θάνατός της ήταν δολοφονία, ισχυρίζονται ότι οι έρευνες βρίσκονται μία ανάσα από τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ η προκαταρκτική εξέταση έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις, η ανακρίτρια Βόλου κάλεσε για κατάθεση έναν νέο μάρτυρα που πιστεύει ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης του θανάτου της άτυχης 39χρονης μητέρας δύο παιδιών από το Δίστομο Βοιωτίας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου τον Σεπτέμβριο του 2015, έπειτα από τροχαίο που είχε με μηχανάκι.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε στη Σκιάθο ο γαμπρός της άτυχης 39χρονης Κώστας Τσάκαλος, ο οποίος είπε «προχωράμε με πολύ ικανοποιητικό ρυθμό». Εξάλλου, το νησί επισκέπτεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος συγκεντρώνει στοιχεία και ετοιμάζεται για περαιτέρω ενέργειες.

Από την πλευρά του, πάντως, το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου είχε αποδώσει τα αίτια θανάτου της σεφ στον σοβαρό τραυματισμό που προκλήθηκε από το τροχαίο.

Σύμφωνα με τη διάγνωση που είχαν κάνει οι γιατροί του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, είχε υποστεί αιμάτωμα λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων και για τον λόγο αυτόν κρίθηκε απαραίτητο να γίνει λεπτή χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί, ώστε να μη διατρέξει μεγαλύτερο κίνδυνο η υγεία της. Ωστόσο, η κατάστασή της παρέμεινε ιδιαίτερα κρίσιμη και τελικά υπέκυψε, με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι ενδεχομένως χάθηκε πολύτιμος χρόνος ώσπου να μεταφερθεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα