Οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του Σταματιάδη

Οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του Σταματιάδη

Μέλη σπείρας Αλβανών που είχαν προ τριετίας συλληφθεί και αποφυλακίστηκαν πρόσφατα, έχοντας εκτίσει μέρος της ποινής τους, βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των υπόπτων για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Σταματιάδη, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας.

Ο 52χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά τη Μεγάλη Δευτέρα από ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, άφησε την τελευταία του πνοή εχθές το πρωί μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Άνδρο, θα γίνει στις 11:30 το πρωί της Κυριακής (22/04), η κηδεία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», το πρωί της Παρασκευής.

«Μετά από δεκαεννέα (19) μέρες άνισης μάχης στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» υπέκυψε σήμερα στα τραύματά του ο επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε στο σπίτι του, σε ένοπλη ληστεία στην Κηφισιά. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», ανέφερε η ανακοίνωση που υπέγραφε ο διοικητής του Νοσοκομείου Βασίλειος Κεκέρης.

Είχε παρουσιάσει οίδημα στον εγκέφαλο το οποίο δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί φαρμακευτικά καθώς υποστηριζόταν και η νεφρική του λειτουργία.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν διασωληνωμένος από τις 2 Απριλίου (Μεγάλη Δευτέρα) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας είχε υποβληθεί σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πολύ σοβαρά τραύματα που έφερε ενώ οι γιατροί είχαν εκφράσει από την αρχή την ανησυχία τους και για την επιπλοκή που παρουσίασε.

Αύριο Κυριακή, συγγενείς και φίλοι θα βρεθούν στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Ανδρου για να το τελευταίο «αντίο» στον επιχειρηματία.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να πραγματοποιηθούν δωρεές στην Καΐριο Βιβλιοθήκη, στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και στο Εμπειρίκιο Γηροκομείο και Νοσοκομείο Άνδρου.

Εν τω μεταξύ, «ραγίζει καρδιές» η φωτογραφία που «ανέβασε» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του Αλέξανδρου Σταματιάδη, όπου απεικονίζεται η οικογένειά του σε παλαιότερη, ευτυχισμένη στιγμή.

ελεύθερος τύπος

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα