Πέθανε ο επιχειρηματίας που είχε πυροβοληθεί από ληστές, στην Κηφισιά

Πέθανε ο επιχειρηματίας που είχε πυροβοληθεί από ληστές, στην Κηφισιά

Δεν τα κατάφερε να βγει νικητής και άφησε την τελευταία του πνοή ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης, μετά από δεκαήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Όπως έγινε γνωστό από νοσοκομειακές πηγές και σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε σοβαρή επιπλοκή, ανατρέποντας την σταθερή πορεία που είχε μέχρι πρότινος. Έτσι, ο 52χρονος επιχειρηματίας "έφυγε" από τη ζωή στις 11.52 σήμερα το πρωί.

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

«Μετά από 19 μέρες άνισης μάχης στην ΜΕΘ του νοσοκομείου ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» υπέκυψε σήμερα στα τραύματά του ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης. Η διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Υπενθυμίζεται πως έχει υποβληθεί σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση των βαρύτατων τραυμάτων του και οι γιατροί εξέφραζαν από την αρχή την ανησυχία τους για αυτήν την επιπλοκή που παρουσιάστηκε, μιας και ο οργανισμός του ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένος.

Οι θεράποντες ιατροί ήταν ιδιαίτερα ανήσυχοι καθώς η επιπλοκή επήλθε σε έναν ιδιαίτερα επιβαρυμένο οργανισμό, σε ασθενή πολυτραυματία και υπό ανάρρωση από βαριές χειρουργικές επεμβάσεις.

Δυστυχώς ο 52χρονος δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε, αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά.

Υπενθυμίζεται πως ο 52χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, από ληστές που είχαν εισβάλει στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Το χρονικό της αιματηρής ληστείας

Το συμβάν που βάφτηκε με το αίμα του 52χρονου Ελληνοαυστριακού επιχειρηματία, διαδραματίστηκε λίγα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας στην πολυτελή μεζονέτα της οδού Κηφισού στην Κηφισιά. Οι δύο ληστές, παραβίασαν την πόρτα καθώς δεν φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες να λειτουργούσε σύστημα συναγερμού. Ο επιχειρηματίας κοιμόταν με τη σύζυγο του στον 1ο όροφο και σε διπλανό δωμάτιο ο γιος του, όταν άκουσε θορύβους και θέλησε να δει τι συμβαίνει. Τότε άνοιξε τα μάτια του και είδε μπροστά του δύο κουκουλοφόρους ληστές οι οποίοι όρμησαν πάνω του και προσπάθησαν να τον ακινητοποποιήσουν.

Όταν εκείνος αντιστάθηκε άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι. Όμως ο 52χρονος, δεν το έβαζε κάτω, σηκώθηκε στα πόδια του και πάλεψε με τους ληστές οι οποίοι συνέχιζαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με διαρρηκτικό εργαλείο. Επειδή, ο επιχειρηματίας αντιστεκόταν, ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους σήκωσε το πιστόλι και τον πυροβόλησε δύο φορές εξ' επαφής στην πλάτη.

Συλλυπητήρια Τόσκα για τον θάνατο του 52χρονου επιχειρηματία

Το μήνυμα Θεοδωράκη για τον θάνατο του 52χρονου επιχειρηματία

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα