Δικηγόρος 25χρονης: Επιμένει στην απόπειρα βιασμού. Καταθέτει συμπληρωματική κατάθεση

Δικηγόρος 25χρονης: Επιμένει στην απόπειρα βιασμού. Καταθέτει συμπληρωματική κατάθεση

Στην αρχική καταγγελία πως υπήρξε απόπειρα βιασμού σε βάρος της επιμένει η 25χρονη οδοντίατρος, η οποία μέσω του δικηγόρου της πρόκειται να κάνει συμπληρωματική κατάθεση στις αρχές.

«Η τελευταία εμφανιζόμενη ως κατάθεσή της δεν ανταποκρίνεται στις δικές της θέσεις. Μπορεί να υπέγραψε ένα κείμενο χωρίς να το διαβάσει», δηλώνει στο News 24/7 ο Αντώνης Φούσας, δικηγόρος της 25χρονης που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού σε βάρος της στην περιοχή του Γκύζη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Η κοπέλα αρχικά κατήγγειλε την απόπειρα, ωστόσο στη συνέχεια, σύμφωνα με την αστυνομία, σε συμπληρωματική της κατάθεση είπε ότι ποτέ δεν υπήρξε επίθεση σε βάρος της, αφήνοντας να εννοηθεί μάλιστα ότι τα σημάδια από τις μαχαιριές του δήθεν βιαστή τα έκανε μόνη της, χρησιμοποιώντας ένα μικρό κοφτερό μαχαίρι. Επίσης, φαίνεται πως δεν μπορούσε να δώσει σαφή απάντηση στο εάν είχε μαζί της την τσάντα της παρά το γεγονός, όπως έλεγε, ότι μόλις είχε φύγει από τη δουλειά της, όταν δέχτηκε την επίθεση του φερόμενου βιαστή.

Κάπως έτσι η υπόθεση ανατράπηκε ολοκληρωτικά και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδορκία και άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών, όμως η 25χρονη μέσω του δικηγόρου της επανέρχεται για να αντιστρέψει ξανά τα δεδομένα. Όπως λέει ο κ. Φούσας, «η κοπέλα επιμένει στην αρχική της κατάθεση ότι υπήρξε πρόθεση βιασμού. Αν αυτά που ακούστηκαν από την τηλεόραση ότι κατέθεσε είναι αλήθεια δεν την εκφράζουν και δεν ισχύουν. Γι’ αυτό και θα κάνει συμπληρωματική ένορκη κατάθεση, ώστε να επιβεβαιώσει την αρχική».

Αναφερόμενος τέλος στα όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο οποίος χαρακτήρισε σκηνοθετημένη την υπόθεση, ο δικηγόρος της 25χρονης είπε πως «Ο υπουργός είπε όσα είπε, εμείς κάναμε τη δουλειά μας. Θα πούμε περισσότερα μόλις πάρουμε στα χέρια μας τη δικογραφία μετά την συμπληρωματική κατάθεση».

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα