Ακρωτηριάστηκε 24χρονος και τραυματίστηκε 11χρονη από βεγγαλικά

Δεν έλειψαν και φέτος το Πάσχα οι σοβαροί τραυματισμοί από κροτίδες και βεγγαλικά στον  εορτασμό για την Ανάσταση

Συγκεκριμένα, στην Κρήτη ένας 24χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν μια κροτίδα έσκασε στο χέρι του, με αποτέλεσμα να υποστεί μερικό ακρωτηριασμό.

Αμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί, αφού επιμελήθηκαν τα τραύματά του, έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο ΚΑΤ. Εκεί, η εξειδικευμένη ομάδα του νοσοκομείου για τέτοιες περιπτώσεις καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να επουλώσει τις πληγές που φέρει και στο δεύτερο χέρι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, το περιστατικό έλαβε χώρα στο σπίτι του 24χρονου, όταν, στην προσπάθειά του να ανάψει δύο κροτίδες, η μία έσκασε στο χέρι του.

Σοκ στη Λαμία

Την ίδια ώρα, ένα 11χρονο κορίτσι τραυματίστηκε το βράδυ της Ανάστασης στην περιοχή του Μώλου στη Λαμία από ρίψη βεγγαλικού. Η ανήλικη διακομίστηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο έγκαυμα που είχε προκληθεί, και επέστρεψε στο σπίτι της.

Στη συνέχεια, ο πατέρας της κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων για τη ρίψη των βεγγαλικών, τονίζοντας ότι στον χώρο της πλατείας και του προαύλειου χώρου της εκκλησίας έπεφταν πολλά βεγγαλικά και πως ο ίδιος είχε κάνει παρατήρηση σε κάποιους για τον λόγο αυτόν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα