Επιδρομή του Ρουβίκωνα με μπογιές στο τουρκικό προξενείο. Πήγαν και ήρθαν με αστικό λεωφορείο

Επίθεση με μπογιές στο τουρκικό προξενείο στο Ψυχικό, πραγματοποίησαν 15 άτομα, μέλη του Ρουβίκωνα, λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.

Λίγα λεπτά αργότερα με ανάρτηση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η αναρχική συλλογικότητα ανέλαβε την ευθύνη της ενέργειας γράφοντας «Το Αφρίν έπεσε αλλά ο αγώνας συνεχίζεται...».

Σύμφωνα με πληροφορίες τα άτομα έφτασαν στο τουρκικό προξενείο με αστικό λεωφορείο και με τον ίδιο τρόπο αποχώρησαν.

Έξω από το κτίριο υπήρχαν αστυνομικοί ωστόσο δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την επίθεση. Σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν έρευνες.

Μαλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι στην λωφόρο Κηφισίας στο ύψος της Πανόρμου αστυνομικοί σταμάτησαν και έκαναν έλεγχο σε λεωφορείο πραγματοποιώντας και 4 με 5 προσαγωγές.

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Απαράδεκτη ενέργεια

«Η ρίψη χρωμάτων, σήμερα (σ.σ. χθες) το απόγευμα στο Τουρκικό Προξενείο, στο Ψυχικό, αποτελεί μία ενέργεια απαράδεκτη» αναφέρει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε ανακοίνωσή του και προσθέτει: «Η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει έρευνες, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από την επίθεση του Ρουβίκωνα στο τουρκικό προξενείο ανέβηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα