Αποκαλύψεις από τον Κώστα Γιαννόπουλο για την εξαφάνιση του μικρού Θανάση

Αποκαλύψεις από τον Κώστα Γιαννόπουλο για την εξαφάνιση του μικρού Θανάση

Ο ιδρυτής του Χαμόγελου του Παιδιού  Κώστας Γιαννόπουλος εκτίμησε, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, πως πίσω από την εξαφάνιση του 13χρονου Θανάση κρύβονται οι ίδιοι οι συγγενείς του.

Ο κ. Γιαννόπουλος υπογράμμισε πως το παιδί βίωνε την «φρίκη της εκμετάλλευσης» από τους οικείους ανθρώπους του και έως την ηλικία των 9 ετών «δεν ήξερε τι θα πει κανονική ζωή και σχολεία. Είχε μεσαιωνικές συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι του. Δεν είχε δείξει καμία τάση φυγής αλλά, αντίθετα, ήταν χαρούμενος και περίμενε με ανυπομονησία να λάβει μέρος σε μία δραστηριότητα της Κυριακής. Ήταν τόσο χαρούμενος και ευτυχισμένος».

Το παιδί είχε ραντεβού με την γιαγιά του την Τετάρτη και ο κ. Γιαννόπουλος θεωρεί πως συγγενείς του παιδιού προσπαθούν να εκδώσουν διαβατήριο στον Θανάση ώστε να βγάλουν το παιδί εκτός Ελλάδας, σύμφωνα με τις πληροφορίες από έγκυρες πηγές.

«Δεν μιλάμε για μία οικογένεια φτωχική. Ο οργανισμός δεν παίρνει παιδιά από φτωχιές οικογένειες αντίθετα τις στηρίζει. Το παιδί βίωνε καταστάσεις φρίκης στο σπίτι του και ψυχολογικό εκβιασμό για να επιστρέψει».

Όπως όμως προειδοποιεί ο κ. Γιαννόπουλος, σε προηγούμενες αντίστοιχες περιπτώσεις, παιδιά που είχαν εξαφανιστεί είχαν βρεθεί μια μέρα αργότερα σε άλλες χώρες, όπως η Σουηδία και η Ιταλία. «Είναι άδικο και κρίμα», είπε κλείνοντας ο ιδρυτής του Χαμόγελου του Παιδιού, απευθύνοντας έκκληση σε όσους συγγενείς του παιδιού που θέλουν πραγματικά το καλό του να τηλεφωνήσουν στην ειδική γραμμή και να δώσουν πληροφορίες.

Θρίλερ με την εξαφάνιση 13χρονου. Μαρτυρία ταξιτζή: Εγώ τον πήγα στο Γαλάτσι

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα