Σοκάρουν τα όσα κατέθεσε ο δολοφόνος της Σταμάτας

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί όταν το αποτρόπαιο θέαμα στο σπίτι στην οδό Αγίου Φανουρίου στη Σταμάτα Αττικής.

Η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή στην μπανιέρα μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ ο 52χρονος δράστης ήταν πεσμένος στο πάτωμα σε μισολιπόθυμη κατάσταση. Ο σύντροφος της Άννας Κατρίνη είχε γίνει ο δολοφόνο της κατακρεουργώντας την άτυχη γυναίκα με μαχαίρι και ψαλίδι σε πολλά σημεία του σώματός της.

Στην κατάθεσή του ο  δράστης μίλησε στους αστυνομικούς για το πως έφτασε στην φρικτή δολοφονία της Άννας Κατρίνη: " Είχαμε πιει αλκοόλ, ναρκωτικά, χάπια και χασίς και ο,τι άλλο είχε το σπίτι. Σε κάποια στιγμή για ασήμαντο λόγο που δεν θυμάμαι,τσακωθήκαμε. Αυτή πήγε στο μπάνιο και μετά άρχισε να με βρίζει. Μπήκα στο μπάνιο, άρχισα να τη χτυπάω με τα χέρια και να τη χαρακώνω. Όταν εκείνη αμύνθηκε δεν ξέρω τι έγινε αλλά άρχισα να τη χτυπάω με το μαχαίρι και το ψαλίδι".

Η άτυχη γυναίκα έμενε μαζί με τον δράστη για αρκετά χρόνια.  Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές και τα ουρλιαχτά από τον μοιραίο τσακωμό.  Ο 52χρονος είχε καταναλώσει ναρκωτικά χάπια και μετά την δολοφονία της συντρόφου του πήρε ακόμη μεγαλύτερη ποσότητα χαπιών επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα