Συνεχίζονται οι έρευνες για το νεκρό μωρό στον κάδο. Φόβοι για την ζωή της μητέρας

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει η αστυνομία τις έρευνες για να εντοπίσει τον ή τους ανθρώπους που σκότωσαν και πέταξαν το νεογέννητο αγοράκι μέσα σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη.

Όπως είπε ο αστυνομικός ρεπόρτερ, Γ. Καραϊβάζ, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι έρευνες της αστυνομίας δεν έχουν οδηγήσει πουθενά μέχρι στιγμής και δεν έχει φτάσει στα χέρια των αστυνομικών κάποιο νέοι στοιχείο.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι έχουν γίνει έρευνες σε όλα τα νοσοκομεία της Αθήνας για να βρεθεί ενδεχομένως η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το μωρό, χωρίς αποτέλεσμα, κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πιθανόν η μητέρα να είναι και αυτή νεκρή.

Τα σενάρια που εξετάζουν είναι πολλά, όπως για παράδειγμα η μητέρα να ήταν θύμα ενός κυκλώματος εμπορίας βρεφών, αν ήταν θύμα trafficking, κ.α. Το μοναδικό στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί είναι το μωράκι και συνεπώς το DNA που κάποια στιγμή ευελπιστούν ότι θα δώσει πληροφορίες όσον αφορά στη μητέρα.

Αν και έχουν περάσει πολλές μέρες από τη στιγμή που βρέθηκε το μωρό, η αστυνομία δέχεται καθημερινά τηλεφωνήματα που δίνουν πληροφορίες, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει επαληθευτεί κάτι. Παρ’ όλ’ αυτά, οι αστυνομικοί εξακολουθούν να ζητούν από τον κόσμο να καλούν και να λένε όσα ενδεχομένως γνωρίζουν, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να εντοπίσουν τη μητέρα.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός του νεογέννητου αγοριού είχε βρεθεί στις 26 Φεβρουαρίου μέσα σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη. Το μωρό όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα είχε στραγγαλιστεί με τον ομφάλιο λώρο κι ένα σχοινί, ενώ του είχαν βάλει χαρτοπετσέτες μέσα στο στόμα για να μην ακούγεται το κλάμα του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα