Σε φυλάκιο του Έβρου θα διανυκτερεύσει ο Αρχηγός ΓΕΣ. Βίντεο

Σε φυλάκιο του Έβρου θα διανυκτερεύσει ο Αρχηγός ΓΕΣ. Βίντεο

Στον Έβρο αναμένεται ο Αρχηγός ΓΕΣ για την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές στην Τουρκία, ενώ θα συναντηθεί με τους γονείς των στρατιωτικών και θα επισκεφθεί μονάδες στην περιοχή του Έβρου.

Στον Έβρο ο Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής αναμένεται να συνομιλήσει με τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες κυρίως στην περιοχή των Καστανιών.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ μέσα σε μια εβδομάδα πηγαίνει για δεύτερη φορά στον ακριτικό νομό, και, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η διανυκτέρευσή του θα γίνει σε φυλάκιο της περιοχής των Καστανιών.

Σημειώνεται ότι έπειτα από σύσκεψη στο ΓΕΕΘΑ, δόθηκε η εντολή για ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση στις περιπόλους κυρίως των χερσαίων συνόρων με την Τουρκία.

Ο στρατιωτικός κανονισμός αναφέρει πως η πεζή περιπολία γίνεται από δύο άτομα. Από εδώ και πέρα ο αριθμός αυξάνεται στα επτά άτομα.

Το βιντεο - απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις:

Ένα νέο βίντεο διάρκειας περίπου δυόμισι λεπτών δημοσίευσε την Παρασκευή (09/03/2018) το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), θέλοντας να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους Τούρκου γείτονες, για την ετοιμότητα του στρατεύματος και γενικότερα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το βίντεο ήδη κάνει το γύρο του Διαδικτύου και περιέχει εντυπωσιακά πλάνα από την επιχειρησιακή δραστηριότητα του Δ’ Σώματος Στρατού, που βρίσκεται στη Θράκη.

newsbeast

newsbomb

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO