Πιερία: Νέα στοιχεία για τους 4 μαζί με τον πατέρα που ασελγούσαν στην 6χρονη

Νέα στοιχεία έφερε στο φώς  σχετικά με τους 4 μαζί με τον πατέρα που κατηγορούνται ότι ασέλγησαν στην 6χρονη στην Πιερία.  Ο  δικηγόρος της μητέρας της 16χρονης, πλέον κοπέλας μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Όπως είπε ο κ. Καραΐσκος , η τελευταία φορά που το κορίτσι έπεσε θύμα των αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων και των φίλων του ήταν το 2014, όταν και η μητέρα της κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και πήρε τα παιδιά της να μείνουν σε άλλο σπίτι.

Πρόσθεσε επίσης ότι και οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι είναι οικογενειάρχες με παιδιά, ενώ αποκάλυψε ότι ο ένας από αυτούς είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη για τον βιασμό ενήλικης, όμως η ποινή του ήταν σε αναστολή.

Εκτός αυτού, ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης τόνισε πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι αρχές υποψιάζονται ότι υπάρχουν και άλλα θύματα, τα οποία ακόμα δεν έχουν καταφύγει στην αστυνομία.

Γι’ αυτό άλλωστε όπως επεσήμανε έγινε και η δημοσιοποίηση των στοιχείων των τεσσάρων ανδρών που κατηγορούνται για τον βιασμό της 16χρονης, ώστε ο οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι να πάει στις αρχές και να το καταθέσει.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ