Λαγούδη: Βόμβα από τον ξάδερφο της. Τα ψέματα του γιατρού σκότωσαν την Ειρήνη

Λαγούδη:  Βόμβα από τον ξάδερφο της. Τα ψέματα του γιατρού σκότωσαν την Ειρήνη

Η μία μετά την άλλη σκάνε οι «βόμβες» στην πολύκροτη υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς έρχονται στο φως διαρκώς στοιχεία που ανατρέπουν ξανά το σκηνικό, καταρρίπτοντας και πάλι το σενάριο της αυτοκτονίας και συγκλίνοντας στην εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας!

Μιλώντας στην «Espresso», ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας της 44χρονης, Βασίλης Ταουξής, αποκάλυψε ότι έχει άσους κρυμμένους στο μανίκι του, που θα ανατρέψουν τα πάντα γύρω από την υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της όμορφης χήρας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, μεταξύ των οποίων η μελέτη από άλλον πραγματογνώμονα: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα! Υπάρχουν στοιχεία που θα κάνουν πάταγο» προειδοποίησε ο δικηγόρος και πρόσθεσε ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει επιχείρηση στην Τριχωνίδα για τον εντοπισμό του κινητού της άτυχης γυναίκας: «Δύτες θα βουτήξουν για να ψάξουν εξονυχιστικά τη λίμνη, ενώ στις έρευνες θα βοηθήσουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για υποβρύχια φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση. Θα ίπτανται ακόμη και drones, τα οποία θα “χτενίζουν” από ψηλά τη μεγάλη έκταση της λίμνης».

Ο κ. Ταουξής αποκάλυψε ότι έχει αναθέσει σε πραγματογνώμονα τη σύνταξη μιας μελέτης πάνω στην έκθεση αυτοψίας, όπου θα σχολιάζει και θα αναλύει όλα όσα έχει δει στο αυτοκίνητο του θύματος. Ο ειδικός είναι ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ανδριανός Γκουρμπάτσης, ο οποίος μιλώντας στην «Espresso» έκανε λόγο για «πολύ σημαντικές παραλείψεις και λάθη της αυτοψίας»:

«Στην έκθεσή μου θα αναφέρονται αναλυτικά ποια είναι αυτά. Δεν πρόκειται μόνο για τον δείκτη καύσης πάνω στη ζώνη ασφαλείας του συνοδηγού που σας είχα μιλήσει πριν από λίγες ημέρες, αλλά και άλλα στοιχεία που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης, γιατί έχουν ουσιώδη επιρροή και σχέση με αυτή».

Ο απόστρατος αντιστράτηγος και δικαστικός πραγματογνώμονας διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού τόνισε ακόμη ότι τα στοιχεία της δικογραφίας που βγήκαν στο φως ενισχύουν ακόμα περισσότερο την άποψή του πως η Ειρήνη Λαγούδη έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας:

«Θεωρώ εικασίες αυτά που υποστηρίζει η Αστυνομία και θα έλεγα πως δεν στέκουν ούτε σε επίπεδο σεναρίου!» δήλωσε.

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΧΗΡΑΣ: «ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ»

Την ίδια ώρα ανατριχίλα προκαλούν τα στοιχεία που αποκαλύπτει ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη, Γιώργος, μετά τις διαρροές από τη δικογραφία που θέλουν τον γιατρό σύντροφό της (φωτό) να συναντήθηκε μαζί της λίγο πριν βρει τον θάνατο.

«Ο πρώην σύντροφός της μου είπε ψέματα για το πότε την είδε τελευταία φορά» ισχυρίζεται.

Η τηλεφωνική επικοινωνία του Γιώργου Λαγούδη με τον σύντροφο της Ειρήνης ξεκίνησε με ένα γραπτό μήνυμα στις 11.30 το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου, την ημέρα που εξαφανίστηκε. «Είσαι με την αδερφή μου, γιατί την ψάχνω;» τον ρωτά. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο σύντροφός της επικοινωνεί με τον Γιώργο Λαγούδη. Σε αυτή την πρώτη επικοινωνία ισχυρίστηκε ότι η τελευταία φορά που την είδε ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής. Ακολούθησαν περισσότερες από 10 συνομιλίες αλλά, όπως ισχυρίζεται ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη, ποτέ δεν του αποκάλυψε ότι συναντήθηκαν στη Μυρτιά το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως προκύπτει από στοιχεία της δικογραφίας.

«Αν ο σύντροφός της μας έλεγε πού ήταν, θα ήταν σήμερα ζωντανή. Μπορεί να την προλαβαίναμε. Αν του έλεγε του Γιώργου ότι είχαμε αυτό το επεισόδιο, θα μπορούσε να πάει κάποιος να δει… Θα μπορούσε να είναι ζωντανή με εγκαύματα» λέει ο εξάδελφος της Ειρήνης, Παναγιώτης Ζήκος.

Ο Γιώργος Λαγούδης μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις διερωτάται επίσης: «Γιατί στο ραντεβού το μεσημέρι του Σαββάτου πήγε μαζί και ο αδελφός του να λύσουν τις διαφορές τους; Φοβήθηκε μη τον δείρει η Ειρήνη; Γιατί η Ειρήνη να στείλει μηνύματα από το κινητό του φίλου της στη γυναίκα του και μετά να τα σβήσει; Μήπως είναι και η γυναίκα στο κόλπο;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Espressonews.gr
Σχολιάστε το άρθρο: