Υπάτιος Πατμάνογλου: Εκδικάζεται σήμερα η αγωγή - μαμούθ κατά του Απόστολου Βακάκη

H αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου κατά του Απόστολου Βακάκη εκδικάζεται σήμερα στην Ευελπίδων.

Ένα χρόνο πριν, η Ελλάδα είδε συγκλονιστικές εικόνες από το τροχαίο στην εθνική οδό που ξεκλήρισε δύο οικογένειες. Η Porche, έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο που επέβαινε η οικογένεια του Υπάτιου Πατμάνογλου που είχε κάνει στάση για να πάει στην τουαλέτα. Η σκηνή της σύγκρουσης θύμιζε κινηματογραφική ταινία.

Ο Οδηγός της Porsche ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Γιώργος Βακάκης ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με τον φίλο και συνοδηγό του Ανδρέα Γεωργακόπουλο.

Ο Γιώργος Βακάκης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μπήκε στο παράπλευρο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού και έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου.

Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκαν ακαριαίο θάνατο η Αποστολία Πατμάνογλου με τον μικρό Παύλο που επέβαιναν στο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου με την αγωγή του στρέφεται σε βάρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ζητώντας αποζημίωση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ  για την ηθική βλάβη που υπέστη από τον χαμό των αγαπημένων του προσώπων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: