Λαμία: Σκύλος δάγκωσε 8χρονο στο πρόσωπο

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο δέχθηκε ένας 8χρονος το περασμένο Σάββατο στα Ρεβενιά Λαμίας.

Το μικρό αγόρι τραυματίστηκε στο πρόσωπο ωστόσο το τραύμα δεν είναι σοβαρό.

Κρίθηκε ωστόσο απαραίτητη η μεταφορά του παιδιού στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση για να μην μείνει κάποιο σημάδι στο χείλος του.

Αμέσως μετά το περιστατικό, το σκυλί μετέφερε στο κυνοκομείο η κτηνίατρος του Δήμου Λαμιέων μαζί με τον υπεύθυνο περισυλλογής και μετά από εξέταση διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάποια μεταδιδόμενη ασθένεια.

«Ήρθα να ενημερώσω την αστυνομία για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά του Δήμου για το συγκεκριμένο σκυλί και όπως μου είπαν έπρεπε να συλληφθώ ως υπεύθυνος αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα. Όπως με ενημέρωσαν οι υπηρεσίες το συγκεκριμένο σκυλί κατόπιν αιτήματος κάτοικων της περιοχής το πήραμε και το στειρώσαμε, το εμβολιάσαμε και το επαναφέραμε στο σημείο, αφού οι ίδιοι οι γείτονες μας το ζήτησαν και όπως είπαν δεν έχει εκδηλώσει ποτέ επιθετική συμπεριφορά. Τι ακριβώς έγινε με το παιδάκι δεν ξέρω και θέλω να εκφράσω την λύπη μου για το συμβάν και να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση. Το πρόβλημα με τα αδέσποτα είναι πολύ μεγάλο και χρειάζεται η συνεργασία όλων μας. Έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας και στην αρμόδια Επιτροπή του Δήμου, αλλά και τον κύριο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ο οποίος έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία για το θέμα και ελπίζουμε ότι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση...», δήλωσε ο αντιδήμαρχος στο LamiaReport.

 

lamiareport

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Σχετικά TAGS:
-
Σχολιάστε το άρθρο: