Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θανάτο της 44χρονης. Βρέθηκε το κινητό και ο υπολογιστής της

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θανάτο της 44χρονης. Βρέθηκε το κινητό και ο υπολογιστής της

Nέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, αποκαλύπτει στο enikos.gr, ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου, ο οποίος είναι διορισμένος από την οικογένεια της άτυχης γυναίκας.

«Χθες το βράδυ, δέχτηκα ένα μήνυμα στο κινητό μου, στο οποίο ο αποστολέας του, κατονομάζει δύο άτομα, έναν άνδρα και μία γυναίκα, ως τους δολοφόνους της Ειρήνης. Ήδη έχω ενημερώσει τις αρχές, οι οποίες το εξετάζουν. Την γυναίκα την σκότωσαν και εν συνεχεία την μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε», τονίζει στο enikos.gr ο κ. Σπύρου και συμπληρώνει:

«Οι αστυνομικοί, βρήκαν στην Αθήνα ένα κινητό που χρησιμοποιούσε η Ειρήνη Λαγούδη αλλά και τον φορητό της υπολογιστή. Δεν είμαι σε θέση ακόμα να αποκαλύψω που βρέθηκαν. Ωστόσο, είναι στα χέρια των αρχών και εξετάζονται», αποκάλυψε ο ιδιωτικός ερευνητής.

Μάλιστα, ο κ. Σπύρου ανέφερε ότι εκ μέρους της οικογένειας διορίστηκε ιατροδικαστής, ο οποίος θα προχωρήσει σε νέα εξέταση της σορού της άτυχης γυναίκας και είναι βέβαιος, ότι πολύ σύντομα θα λάμψη η αλήθεια για το τι πραγματικά προκάλεσε τον θάνατο της.

Την ίδια ώρα, ο ιδιωτικός ερευνητής που έχει προσλάβει η οικογένεια της 44χρονης υποστηρίζει, σύμφωνα με το Star ότι έρευνα που έγινε στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ειρήνης «δείχνει» ότι δάνεισε το ποσό των 100.000 ευρώ στον γιατρό-σύντροφό της. Κάτι το οποίο μένει να αποδειχτεί και δια της δικαστικής οδού. Σύμφωνα πάντα με τον ιδιωτικό αστυνομικό, ο γιατρός φέρεται να πήρε αυτά τα χρήματα.

Σύμφωνα με το Star, επίσης, όταν η 44χρονη κατέβηκε στην Αθήνα, άφησε το κινητό της και ένα laptop σε κατάστημα για να της το επισκευάσουν. Δεν είναι ακόμη γνωστό αν πρόκειται για το ίδιο τηλέφωνο ή αν πήρε από μέσα την κάρτα sim και απλά άλλαξε συσκευή. Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν αναζήτησε αυτό το κινητό για να δει αν θα προκύψουν σημαντικά στοιχεία.

enikos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: