Αίγιο: Τα παιδιά μου πετάχτηκαν σαν τσόφλια στον αέρα!

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησαν μία μητέρα και τα τρία παιδιά της σε Λούνα - Παρκ στο Αίγιο. Η μητέρα ανέβηκε με τα παιδιά της σε ένα τρενάκι το οποίο εκτροχιάστηκε τραυματίζοντάς τους.

Η 39χρονη μητέρα και τρία παιδιά της, δυο αγόρια ηλικίας 12 και 5 ετών και ένα κοριτσάκι 4 ετών, πετάχτηκαν στον αέρα «σαν τσόφλια» όπως θα πει στο protothema.gr ο πατέρας της πολύτεκνης οικογένειας Δημήτρης Δημητριάδης, ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς σώθηκε η γυναίκα και τα παιδιά του από το ατύχημα. «Σαν τσόφλια πετάχτηκαν στον αέρα τα παιδιά και η γυναίκα μου και ευτυχώς που δεν χτύπησαν σοβαρά κατά την πτώση τους στο τσιμέντο. Η γυναίκα μου εγκλωβίστηκε κάτω από τις σιδεριές, κάτω από τις ράγες και σηκώσαμε τις σιδεριές και τη βάλαμε στο φορείο».

Το υπαίθριο τρενάκι αποτελεί μέρος υπαίθριων παιχνιδιών που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων για τις χριστουγεννιάτικες μέρες. Για το θέμα γίνεται έρευνα της Αστυνομίας τόσο για τις συνθήκες του ατυχήματος, καθώς φυσικά και για τις απαραίτητες διαδικασίες αδειοδότησης και λειτουργίας του παιχνιδιού, το οποίο τοποθέτησε και διαχειρίζεται ιδιώτης.

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Σχετικά TAGS:
-
Σχολιάστε το άρθρο: