Απόπειρα αυτοκτονίας 89χρονου στην Ηλεία

Τέλος στη ζωή του αποπειράθηκε να βάλει ένας 89χρονος στην Πλατιάνα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων το πρωί του Σαββάτου, καταπίνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών, ωστόσο η άμεση παρέμβαση των συγγενών του και των αστυνομικών του ΑΤ Κρεστένων πρόλαβε την αυτοχειρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», οι προθέσεις του ηλικιωμένου άνδρας έγιναν αντιληπτές από συγγενικό του πρόσωπο, που μετέβη στο σπίτι το πρωί για να τον περιθάλψει, όπως κάθε ημέρα την ίδια ώρα, αλλά διαπίστωσε την απροθυμία του να ξεκλειδώσει και να ανοίξει την πόρτα.

Στο σημείο έσπευσαν κι άλλοι συγγενείς του, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει όταν τους είπε «ελάτε σε μία ώρα». Αμέσως ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν αστυνομικοί στο σημείο, ενώ ταυτόχρονα κλήθηκε ασθενοφόρο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατάφεραν να μπουν στο σπίτι από το παράθυρο και να βρουν τον 89χρονο ξαπλωμένο με καρτέλες και κουτιά χαπιών δίπλα του, τα οποία είχε καταπιεί.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον διεκόμισε αρχικά στο Νοσοκομείο Κρεστένων και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου», όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», ο 89χρονος φέρεται να προέβη στην ενέργεια αυτή εξαιτίας επιβαρημένης ψυχολογικής κατάστασης.

patrisnews.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ