Μάνδρα: Ο 30χρονος Σωτήρης το 21ο θύμα της τραγωδίας. Ο πατέρας βρήκε την πινακίδα του

Λίγο μετά τις 8 σήμερα το πρωί εντοπίστηκε ο ένας από τους δύο αγνοούμενους από τη θεομηνία που έπληξε τη δυτική Αττική, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων της σε 21.

Πρόκειται για τον 30χρονο οδηγό, φορτηγού Σωτήρης Πίνης,  βρέθηκε σήμερα το πρωί,  ανάμεσα σε ένα φορτηγό και κοντέινερ, κάτω από τόνους λάσπης στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας.

Χθες, οι άνδρες των σωστικών συνεργείων είχαν εντοπίσει την πινακίδα κυκλοφορίας του φορτηγού του, καθώς και αντικείμενα από την καμπίνα στην ευρύτερη περιοχή, περίπου 1,5 χλμ. από το σημείο που παρασύρθηκε από τον χείμαρρο.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 30χρονου, ο οποίος έψαχνε όλες αυτές τις μέρες το παιδί του και ήταν αυτός που βρήκε την πινακίδα του φορτηγού που οδηγούσε, τον φακό και τον ασύρματό του.

Εκεί παραμένουν οι συγγενείς του κυνηγού Χρήστου Γεωργακόπουλου που συνεχίζουν να ψάχνουν για τον άνθρωπό τους κάτω από τόνους μπάζων και λάσπης.

Ο άνδρας, είχε πάει στο βουνό για κυνήγι και μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική που πραγματοποίησε την επιχείρηση στο σημείο, πρόκειται για τον έναν από τους δύο αγνοούμενους, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από τη προηγούμενη Τετάρτη, ημέρα της φονικής πλημμύρας στη Δυτική Αττική.

Στον συγκεκριμένο χώρο έχουν βρεθεί έως τώρα, τρεις άνθρωποι νεκροί, αρκετά χιλιόμετρα μακρυά από τα σημεία που είχαν δώσει για τελευταία φορά ζωντανοί το στίγμα τους. Είναι ένα επιπλέον στοιχείο που τονίζει την ορμητικότητα του χειμάρρου που τους παρέσυρε

Τον νεκρό εντόπισαν υπάλληλοι του Δήμου και η Πυροσβεστική κατάφερε να απεγκλωβίσει τη σορό.

Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων έχουν επικεντρωθεί στο σημείο αυτό τα τελευταία 24ωρα.

Το σημείο έχει καλυφθεί πλήρως με τόνους λάσπης και φερτών υλικών, καθώς βρίσκεται πάνω στο ρέμα, από το οποίο πέρασε ο κύριος όγκος του νερού προτού κατακλύσει την πόλη της Μάνδρας.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον τελευταίο αγνοούμενο.

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Σχετικά TAGS:
Real.gr
Σχολιάστε το άρθρο: