Εξελίξεις στην εξαφάνιση της 47χρονης Βαΐας. Δεν αποκλείουν εγκληματική ενέργεια

Άφαντη για 12η ημέρα παραμένει η 47χρονη καθηγήτρια Βαΐα Οικονόμου από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και παρά τον συναγερμό που σήμανε από την ''Γραμμή ζωής'' δεν έχει βρεθεί ακόμα κανένα στοιχείο

Σύμφωνα με το seleo.gr, έπειτα από κατάθεση της δημοσιογράφου του STAR και της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα", Ρούλας Κουσκουρή, το αυτοκίνητο της 47χρονης έχει στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ώστε να ελεγχθεί πιο λεπτομερέστατα από τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ενώ έχουν κληθεί εκ νέου για συμπληρωματικές καταθέσεις συγγενικά της πρόσωπα ενώ όπως αποκάλυψε στην παραπάνω εκπομπή ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραΐβάζ, έχει ζητηθεί άρση απορρήτου επικοινωνιών και στα τηλέφωνα του συζύγου και έχει παρθεί και το αυτοκίνητό του για έρευνα.

Ο θείος της  μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα",και ανέφερε  πως δεν είχε παρατηρήσει καμία αλλαγή στη συμπεριφορά της.

Ο ίδιος, μάλιστα, τόνισε πως αποκλείει την πιθανότητα να έκανε η ίδια κακό στον εαυτό της, ενώ αποκάλυψε πως το 2014 είχε προσπαθήσει να κάνει δεύτερο παιδί, με εξωσωματική, γιατί της το ζητούσε η κόρη της.

Νέες μαρτυρίες έφερε στο φως η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" σχετικά με την μυστηριώδη εξαφάνιση της 47χρονης καθηγήτριας, Βαΐας Οικονόμου.

Στην κάμερα της εκπομπής του Star και την δημοσιογράφο Ρούλα Κουσκουρή, μίλησε τόσο μία γειτόνισσα της αγνοούμενης, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, η οποία αποκάλυψε πως τα ξημερώματα της Πέμπτης πριν την εξαφάνιση της Βίκυς, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, βρέθηκε στη γειτονιά ένα ύποπτο αυτοκίνητο.

Επίσης, η καλή της φίλη, Μελπωμένη, με την οποία μάλιστα ήταν και γειτόνισσες όσο η Βαΐα Οικονόμου ζούσε ακόμη με τον εν διαστάσει σύζυγό της, μίλησε για την τελευταία τους συνάντηση και την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η γυναίκα.

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Σχετικά TAGS:
-
Σχολιάστε το άρθρο: