Μαρτυρία – σοκ για το μακάβριο εύρημα στο Σούνιο: Ήταν γυναίκα, πυροβολημένη στο κεφάλι

Ο κάτοικος της περιοχής του Σουνίου που βρήκε το σακ βουαγιάζ με τα οστά, περιέγραψε στο Καλημέρα Ελλάδα το σοκαριστικό σκηνικό.

Ο Ηλίας Κατσαρός βρέθηκε χθες στο σημείο, στα πλαίσια μίας προσωπικής εργασίας που πραγματοποιεί. Συγκεκριμένα καταγράφει τα πηγάδια της περιοχής του Λαυρίου, για προσωπική του χρήση.

Έτσι χθες φτάνοντας στο σημείο της σπηλιάς, που βρίσκεται απέναντι από το Ναό του Απόλλωνα στο Σούνιο, βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα.

Το σακ βουαγιάζ «ήταν πεταμένο μέσα πηγάδι 20 μέτρων, ήταν στον πυθμένα του πηγαδιού στα 100 από την είσοδο της σπηλιάς», περιγράφει ο ίδιος, μιλώντας στην πρωινή εκπμομπή του ΑΝΤ1.

Επρόκειτο για μία τσάντα μεγάλη, όπως είπε, διαστάσεων 1 μέτρου επί 60 εκατοστών.

«Τα οστά ήταν μέσα στην τσάντα», λέει ο κ.Ηλίας και συμπληρώνει ότι, «είχε σαπίσει σε τρία σημεία και σε ένα σημείο φαινόταν το κεφάλι με τα μαλλιά που ήταν μακριά με κοτσίδα και λαστιχάκι και σε άλλο σημείο φαινόταν γόβες».

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για γυναίκα, ενώ σύμφωνα με τις εμφανείς αποδείξεις, έφερε τραύμα στο κεφάλι. Περισσότερα στοιχεία, ωστόσο, θα διαπιστωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Στο σημείο βρέθηκαν και πιστωτικές κάρτες, με στοιχεία ανδρός και ημερομηνία το 2009.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ