Άγρια δολοφονία μέσα σε ταξί στη Δραπετσώνα. Τι είδε ο μάρτυρας

Αιματηρό επεισόδιο με νεκρό έναν 60χρονο ταξιτζή, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο νέο μώλο Δραπετσώνας.

Συγκεκριμένα, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε από μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου που ελλιμενίζεται στην περιοχή, ότι υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ δύο αγνώστων ανδρών που επέβαιναν σε ταξί, κατά τη διάρκεια του οποίου ο ένας εξ' αυτών τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον άλλον.

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για την δολοφονία του 60χρονου οδηγού ταξί στην Δραπετσώνα λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας ναυτικός είδε το ταξί να σταματά στο νέο μώλο Δραπετσώνας και δυο άτομα μέσα σε αυτό να διαπληκτίζονται.

Λίγο μετά, ο 60χρονος οδηγός ταξί βγήκε από το ταξί έκανε λίγα βήματα και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στον μώλο Δραπετσώνας, όταν το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε από μέλος πληρώματος ενός φορτηγού πλοίου που ελλιμενίζεται στο νέο μώλο Δραπετσώνας, αναφέροντας συνέβη ένας έντονος διαπληκτισμός μεταξύ δύο αγνώστων ανδρών, οι οποίοι επέβαιναν σε ταξί, όπου κατά τη διάρκεια του καβγά, ο ένας εξ' αυτών τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον άλλον και στη συνέχεια, αφού αφαίρεσε από το θύμα προσωπικά αντικείμενα, ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με το αυτοκίνητο του θύματος.

Θύμα είναι ο οδηγός ταξί, που είχε νυκτερινή βάρδια, και σύμφωνα με πληροφορίες μένει στον Περισσό και είναι πατέρας δυο παιδιών.

Ο ταξιτζής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά. Πάνω του βρέθηκε μία απόδειξη από τη βάρδια που εκτελούσε στο ταξί, ενώ η σύζυγός του ήταν εκείνη που ανέλαβε το πολύ δύσκολο έργο της αναγνώρισης.

Το όχημα με το οποίο διέφυγε ο δράστης αναζητείται.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ στο σημείο της τραγωδίας κατέφθασε συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. προς λήψη φωτογραφικού και βιολογικού υλικού.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Αττική για να εντοπίσει τον δράστη της άγριας δολοφονίας.

Πηγές από την αστυνομία εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Από προσωπικές διαφορές, ληστεία μετά φόνου ή οτιδήποτε άλλο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα