Ξαναζωντανεύει το θρίλερ με τον εξαφανισμένο Μάριο Παπαγεωργίου

Τα μακάβρια ευρήματα σε δύσβατη περιοχή της μεσσηνιακής Μάνης σήμαναν συναγερμό στις διωκτικές Αρχές και επαναφέρουν στο προσκήνιο το θρίλερ με τον άτυχο Μάριο Παπαγεωργίου, ο οποίος απήχθη τον Αύγουστο 2012 και έκτοτε δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του.

Την περασμένη Παρασκευή χωρικοί εντόπισαν ανθρώπινα οστά σκορπισμένα μέσα σε ένα παλιό εκκλησάκι στην περιοχή του Λαγκάδα. Το συγκεκριμένο εκκλησάκι, που είναι αφιερωμένο στον άγιο Σπυρίδωνα, δεν λειτουργεί εδώ και 50 χρόνια και δεν έχει πόρτα. Επίσης, βρίσκεται σε δύσβατη τοποθεσία, σε πλαγιά, και μπορεί κανείς να φθάσει σε αυτό μέσω ενός μονοπατιού.

Οι χωρικοί που βρήκαν τα οστά ειδοποίησαν τους αστυνομικούς και άμεσα άνδρες από το Τμήμα Καρδαμύλης πήγαν στο εκκλησάκι, τα περισυνέλεξαν και τα έστειλαν για να εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Φυσικά, για τα μακάβρια ευρήματα ενημερώθηκε και η οικογένεια του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, που όλα αυτά τα χρόνια ψάχνει κάθε πιθανό σημείο που προκύπτει από πληροφορίες στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου. Η υπόθεση του νεαρού οπτικού Μάριου Παπαγεωργίου προκάλεσε αίσθηση στο πανελλήνιο από τις πρώτες ημέρες που δηλώθηκε η εξαφάνισή του.

Ο νεαρός εξαφανίστηκε στις 9 Αυγούστου 2012, την ημέρα που είχε φύγει με το αυτοκίνητό του από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου έκανε διακοπές με τη μητέρα του, με προορισμό το Αίγιο.

Λύτρα

Τα ξημερώματα της επομένης απαγωγείς τηλεφώνησαν στη μητέρα του ζητώντας λύτρα 620.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν. Ο 73χρονος οικογενειακός φίλος, που διαφήμιζε τις επαφές του με μυστικές υπηρεσίες, ανέλαβε να χειριστεί την υπόθεση χωρίς την εμπλοκή της Αστυνομίας, μέχρι που ο ρόλος του ξεσκεπάστηκε και βρέθηκε βασικός κατηγορούμενος για την απαγωγή και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Τον Οκτώβριο του 2012, μέσω της εκπομπής «Φως στο τούνελ», στην οποία είχε απευθυνθεί η μητέρα του Μάριου μήπως και τον βρει ζωντανό, ήρθε η μεγάλη ανατροπή.

Τότε εντοπίστηκε μια μεγάλη κηλίδα αίματος με τη βοήθεια ειδικού ερευνητή, που συνεργάστηκε με την Αγγελική Νικολούλη, στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του Μάριου Παπαγεωργίου και από τις εργαστηριακές εξετάσεις αποδείχθηκε ότι ανήκε στον ίδιο!

Ομως, ακόμα και αυτή η εξέλιξη, που φανέρωσε την τύχη την οποία είχαν επιφυλάξει στον Μάριο οι απαγωγείς του, δεν ήταν αρκετή για να ανοίξουν τα στόματα των δραστών.

Κανείς δεν έχει αποκαλύψει πού βρίσκεται η σορός του άτυχου νεαρού, παρά τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις της μητέρας του να της επιτρέψουν έστω να θάψει το παιδί της και να μπορεί να του ανάβει ένα καντήλι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα