Αττική: Καθηγητής μουσικής ασελγούσε σε ανήλικα κοριτσάκια

Φρίκη σε ωδείο της Αττικής ...  Καθηγητής μουσικής ασελγούσε σε κοριτσάκια 9 έως 12 ετών.  Ένα από αυτά δεν άντεξε και το είπε στους γονείς της οι οποίοι το κατήγγειλαν στην αστυνομία.

Με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκων συνελήφθη 60χρονος καθηγητής μουσικής σε ωδείο της βορειοανατολικής Αττικής, που ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν οι γονείς ενός εκ των κοριτσιών, ηλικίας εννέα ετών, κατήγγειλαν το περιστατικό στην υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων τον περασμένο Ιούλιο.

Επειτα από την εξέταση του ψηφιακού αρχείου που βρέθηκε στον υπολογιστή του κατηγορούμενου, διαπιστώθηκε πως ο 60χρονος είχε ασελγήσει και σε βάρος δύο ακόμη κοριτσιών, ηλικίας εννέα και έντεκα ετών.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης φωτογράφιζε τα κορίτσια σε βάρος των οποίων ασελγούσε και αποθήκευε το υλικό στο προσωπικό του αρχείο.

Μέχρι στιγμής έχει ταυτοποιηθεί και η υπόθεση του δεύτερου κοριτσιού, ενώ η τρίτη υπόθεση διερευνάται καθώς δεν έχει ακόμη εντοπιστεί το κορίτσι που έπεσε θύμα του καθηγητή για να δώσει κατάθεση.

Ο συλληφθείς διώκεται για αποπλάνηση ανηλίκων, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα