Τραγωδία στο Χαμόγελο του Παιδιού: Νεκρός 3χρονος που έπεσε σε βόθρο

Σοκ επικρατεί στην περιοχή της Αρχαίας Κορινθίας από την πτώση ενός παιδιού ηλικίας περίπου τριών ετών σε βόθρο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική ο μικρός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 3χρονος έπεσε μέσα στον βόθρο που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία δέχθηκε κλήση στις 9:40 για τον απεγκλωβισμό ενός αγοριού τριών ετών, το οποίο είχε πέσει σε βόθρο στις εγκαταστάσεις του "Χαμόγελου του Παιδιού" στην Αρχαία Κορινθία.

Στις εγκαταστάσεις έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν αναίσθητο τον τετράχρονο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο,  όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική ο βόθρος έχει βάθος τεσσάρων μέτρων και είναι ιδιαίτερα στενός.

Το τραγικό περιστατικό επιβεβαίωσε,  ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, ενώ οι συνθήκες του δυστυχήματος αναμένεται να διερευνηθούν άμεσα.

Το παιδάκι διέφυγε της προσοχής μας και σκοτώθηκε ...

Συγκλονισμένος ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού περιγράφει πως χάθηκε μέσα σε μια στιγμή το 3χρονο αγοράκι στην Κόρινθο.

Ο κ. Γιαννόπουλος μιλώντας στο newsit.gr, είπε ότι το αγοράκι, διέφυγε της προσοχής των υπευθύνων και έπεσε στον βόθρο την ώρα που ήταν εκεί ένα φορτηγό και τον άδειαζαν.

Είπε ακόμα ότι άλλο ένα παιδί περίπου 10 ετών πήγε να φύγει και το πρόλαβαν έξω να μην πάει κοντά στην νταλίκα και υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Ετρεξαν να προλάβουν εκείνο, ξέφυγε το μικρό και έπεσε μέσα.

 

Το αγοράκι ήταν ένα απο τα παιδιά που φιλοξενούνταν στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου.

Το Σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στην Αρχαία Κόρινθο παραχωρήθηκε από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Κιβωτός των παιδιών» στην Ελλάδα και άνοιξε την αγκαλιά του το 2002.

Σήμερα στο Σπίτι μεγαλώνουν 39 παιδιά από 3 έως 24 ετών.

 

Μιλώντας στο newsit.gr, η διοικήτρια του νοσοκομείου, Δήμητρα Καλομοίρη, είπε ότι το παιδί ηλικίας 3 ετών, μεταφέρθηκε στις 09.55 το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του.

Είπε ακόμα ότι έγιναν προσπάθειες ανάνηψης αλλά δυστυχώς οι γιατροί δεν τα κατάφεραν. Πρόσθεσε, ότι θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του παιδιού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα