Επιχειρηματίας έδωσε μπόνους 18.000 € σε εργαζομένους του!

Σε μια απίστευτη κίνηση για τα σημερινά δεδομένα στην αγορά εργασίας προέβη επιχειρηματίας από τη Λάρισα, που έδωσε μπόνους ύψους 18.000 ευρώ σε εργαζομένους του!

Την ώρα που η οικονομική κρίση βαθαίνει συνεχώς και το επίπεδο των εργασιακών συνθηκών έχει κατρακυλήσει στον... βωμό της διατήρησης των θέσεων εργασίας, υπάρχουν ακόμη επιχειρηματίες που σκέφτονται διαφορετικά.

Αν και η οικονομική συγκυρία αποτελεί το νούμερο ένα επιχείρημα για την εκμετάλλευση του εργατικού δυναμικού, υπάρχουν πάντοτε και οι επιχειρηματίες εκείνοι που τραβούν έναν διαφορετικό δρόμο και δεν διστάζουν να δίνουν ακόμη και μπόνους στους ανθρώπους που εργάζονται στην επιχείρησή τους!

Οπως με τη γνωστή καπνοβιομηχανία, που κάθε χρόνο δίνει στους εργαζομένους της μεγάλα ποσά με τη μορφή «δώρων», αναγνωρίζοντας έτσι τη συμβολή τους στην κερδοφόρα πορεία της, Λαρισαίος επιχειρηματίας ακολούθησε τα ίδια βήματα. Ο επιχειρηματίας σύμφωνα με την espresso, δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και της διασκέδασης, και αποφάσισε προ εβδομάδων να δώσει στους εργαζομένους του μπόνους 18.000 ευρώ!

Εκείνοι αρχικά δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα ευχάριστα νέα, αφού τέτοιες συμπεριφορές εργοδοτών είναι σπάνιες στην Ελλάδα.

Ωστόσο, με έκπληξη και φυσικά μεγάλη χαρά αποδέχτηκαν το δώρο, που αποδεικνύει ότι οι καρποί μιας επιτυχίας ανήκουν σε όλους όσους εργάστηκαν γι’ αυτή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα