Πέθανε ο δημοσιογράφος Στέφανος Αναγνώστου

Πέθανε σε ηλικία 66 ετών ο δημοσιογράφος και δικηγόρος Στέφανος Αναγνώστου, επί μακρόν συνεργάτης στο γραφείο τύπου της ΝΔ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε ανακοίνωσή του για την απώλεια του Στέφανου Αναγνώστου αναφέρει τα εξής:

«Ένας εκλεκτός άνθρωπος, στενός συνεργάτης για δεκαετίες του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, ο Στέφανος Αναγνώστου έφυγε σήμερα από κοντά μας, στα 66 του χρόνια. Η απώλειά του μας προκαλεί βαθιά συγκίνηση και θλίψη.

Ο Στέφανος Αναγνώστου, πτυχιούχος Νομικής, οικονομικός συντάκτης και συγγραφέας, προσέφερε πολλά στην ενημέρωση, στο δημόσιο βίο και στην Παράταξή μας.

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Δημοσιογράφος και δικηγόρος, μέλος της ΕΣΗΕΑ και του Δ.Σ.Α., εξελέγη επανειλημμένα στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή και την Ελεγκτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ.

Πάντα ακούραστος και πάντα μαχητής, υπηρετούσε με συνέπεια αρχές, ιδέες και αξίες. Συνεπής, ειλικρινής, δίκαιος και αγαπητός από το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου, βρισκόταν δίπλα σε νέους συναδέλφους και έδινε με την εμπειρία του κάθε βοήθεια στο έργο τους.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μας».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα