Αγωνία για Λεμπιδάκη: Το υβριστικό τελευταίο sms και η εξαφάνισή των απαγωγέων

Στο αποκορύφωμά της έχει φτάσει η αγωνία της οικογένειας του Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος είχε απαχθεί από αγνώστους στις 30 Μαρτίου και έκτοτε έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη του. Οι απαγωγείς, που έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ σε διάρκεια κράτησης ομήρου σε ευρωπαϊκό έδαφος, δεν έχουν επικοινωνήσει εδώ και τρεις εβδομάδες με τους συγγενείς του Κρητικού επιχειρηματία, που αγωνιούν για την τύχη του.

Πλέον, ο νους όλων πάει στο κακό, καθώς έχουν περάσει πάνω από πέντε μήνες από την ημέρα που απήχθη ο γιος του «βασιλιά των πλαστικών». Μάλιστα, το τελευταίο sms που έλαβε από τους απαγωγείς η οικογένεια Λεμπιδάκη, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, ήταν ιδιαιτέρως ειρωνικό και υβριστικό, καθώς ο πλέον επιεικής χαρακτηρισμός που αναφερόταν ήταν η λέξη «βλάκες»!

Από τότε δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία με τους αγνώστους, οι οποίοι εμμένουν στις αρχικές απαιτήσεις τους για τα λύτρα, με ποσά που κυμαίνονται από 50 έως 70.000.000 ευρώ, προκειμένου να αφήσουν ελεύθερο τον Μιχάλη Λεμπιδάκη. Ομως το ποσό είναι εξωπραγματικό και η οικογένεια δεν είναι σε θέση να βρει τόσα μετρητά. Ωστόσο, ένα ενθαρρυντικό στοιχείο σχετικά με την υπόθεση είναι η εκτίμηση τόσο της οικογένειας όσο και των αστυνομικών Αρχών ότι οι απαγωγείς δεν έχουν φυγαδεύσει τον απαχθέντα εκτός Κρήτης.

Η απαγωγή κρατά με κομμένη την ανάσα την Κρήτη και όλη την Ελλάδα, καθώς ο Μιχάλης Λεμπιδάκης δεν είναι μόνο ένας επιφανής επιχειρηματίας, αλλά και ένα πρόσωπο ιδιαιτέρως αγαπητό στο Ηράκλειο και όχι μόνο. Για τον λόγο αυτόν, παλιοί συμμαθητές του εξέδωσαν χθες ανακοίνωση.

«Οι φίλοι και συμμαθητές, τ’ αδέλφια του Μιχάλη, που μεγαλώσαμε μαζί, καρτερικά περιμένουμε, μαζί με την οικογένειά του και όλους τους φίλους του και μαζί με όσους τον γνωρίζουν και τον αγαπούν, αγωνιούμε, προσευχόμαστε, θυμώνουμε, αγανακτούμε… Και ρωτάμε... ΓΙΑΤΙ και ΠΟΤΕ θα τελειώσει όλο αυτό;» γράφει μία από τις συμμαθήτριες του επιχειρηματία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα