Αυτό είναι ο 62χρονος που ασέλγησε σε 11χρονο κορίτσι

Την έπεισε να τον ακολουθήσει σε περιφραγμένο οικόπεδο, όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 62χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στις 14 Αυγούστου 2017 σε περιοχή της Δυτικής Αττικής για αποπλάνηση ανηλίκου.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη καθώς και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο κατηγορούμενος, το μεσημέρι της 14ης Αυγούστου, εντόπισε διερχόμενη 11χρονη ανήλικη και χρησιμοποιώντας διάφορα προσχήματα την έπεισε να τον ακολουθήσει σε περιφραγμένο οικόπεδο, όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις. Η ανήλικη αντέδρασε, έφυγε από το χώρο και ενημέρωσε άμεσα τους οικείους της.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:

ΓΚΟΣΔΗ Αντώνιο του Παναγιώτη και της Πολυξένης, γεννηθέντα στις 4-9-1955 στα Μέγαρα Αττικής

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς και 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα