Σοκάρει η μαρτυρία για τον θάνατο του οπαδού του ΠΑΟΚ. Μπήκε στο νερόμυλο και άρχισε να τρέχει

Μια σοκαριστική μαρτυρία φέρνει στο φως η σελίδα PaokVoice για τον τραγικό χαμό του 24χρονου Χρήστου ο οποίος σκοτώθηκε σε νερόμυλο στη Λιβαδειά.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο νεαρός οπαδός του ΠΑΟΚ είχε πάει στη Λιβαδειά προκειμένου να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, να αγωνίζεται έναντια στον Λεβαδειακό.

Επειδή αποφάσισε να ταξιδέψει τελευταία στιγμή, πήρε το τρένο καθώς δεν πρόλαβε το πούλμαν με τους υπόλοιπους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Όταν έφτασε στις Πηγές Κρύας και συνάντησε τους άλλους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά είδε μπροστά του το νερόμυλο.

«Για άγνωστο λόγο έτσι από την τρέλα του», όπως λέει ο φίλος του μπήκε στο νερόμυλο και άρχισε να τρέχει. Γρήγορα όμως η ταχύτητα που ανέπτυξε ο νερόμυλος έγινε τόσο μεγάλη που δεν σταματούσε με τίποτα. Όταν κανείς δεν κατάφερε να τον σταματήσει τότε «σε κλάσματα δευτερολέπτου αφού πανικοβλήθηκε πήρε την απόφαση να πηδήξει έξω. Ο νερόμυλος και οι ακτίνες του τον χτύπησαν στο κεφάλι θανάσιμα».

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσαν αμέσως διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι αφού τον απεγκλώβισαν άνδρες της πυροσβεστικής, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Διαβάστε τη μαρτυρία του φίλου του άτυχου Χρήστου:

«Ο Χρήστος εργάζεται σε φούρνο και μέχρι και χθες έλεγε στους φίλους του ότι δεν θα έρθει Λιβαδειά γιατί μαζεύει λεφτά να πάει Βαρκελώνη. Σήμερα το πρωί αφού σχόλασε ξημερώματα πήρε τηλέφωνο τα φιλαράκια του να τον περιμένουν γιατί τελευταία στιγμή αποφάσισε να έρθει για την καψούρα του την πιο μεγάλη τον ΠΑΟΚ. Όμως ήταν αργά τα φιλαράκια του είχαν ξεκινήσει οδικώς για Λιβαδειά. Τότε χωρίς να χάσει χρόνο πήρε το τρένο μόνος του για να έρθει να μας συναντήσει στην Λιβαδειά. Τέτοια ήταν η αγάπη του και η τρέλα του για τον ΠΑΟΚ. Όταν έφτασε και βρέθηκε με την παρέα στους νερόμυλους, για άγνωστο λόγο έτσι απλά από την τρέλα του μπήκε στο νερόμυλο (σαν χαμστερ) και άρχισε να τρέχει. Όμως αυτό ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και δεν μπορούσε να το σταμάτησε. Όσοι ήταν γύρω του έτρεξαν ακαριαία να το σταματήσουν με τα χέρια. Όμως η δύναμη του νερόμυλου ήταν τόσο μεγάλη που δεν σταματούσε με τίποτα. Ο Χρήστος σε κλάσματα δευτερολέπτου αφού πανικοβλήθηκε πήρε την απόφαση να πηδήξει έξω. Ο νερόμυλος και οι ακτίνες του τον χτυπήσαν στο κεφάλι θανάσιμα. Η παρέα τον απεγκλώβισε όμως ήταν πολύ αργά. Όλα έγιναν σε μια στιγμή. Μετά το περιστατικό κανένας μας δεν μπορούσε να πάει στο γήπεδο. Με κλάματα αποχωρήσαμε και οι 50 μας για Θεσσαλονίκη…»

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα