Πέντε χρόνια μετά ... η Μυρτώ μπορεί να χαμογελά

Η επιστροφή στο σπίτι έχει βοηθήσει πολύ την 20χρονη, που πλέον μπορεί να χαμογελά

Πέντε χρόνια μετά τη βάναυση κακοποίηση και τον βιασμό της από τον Πακιστανό δράκο» Αχμέτ Βακάς στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη μπορεί να χαμογελά και πάλι.

Η 20χρονη, που επέστρεψε τον Ιούλιο στο σπίτι της στην Αθήνα έπειτα από 40 μήνες νοσηλείας στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus της Λάρισας, βρέθηκε στην Καλαμάτα.

Εκεί, μαζί με τη μητέρα της, που δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της, πήγε βόλτα στο λούνα παρκ, από όπου η Μαίρη Κοτρώτσου ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η αλλαγή στην εικόνα και τη διάθεση της 20χρονης.

«Κι όμως είναι αλήθεια. Η Μυρτώ στο λούνα παρκ, μετά από πέντε χρόνια, στον μύλο. Βέβαια, όλα αυτά με τη βοήθεια του καλού μας φίλου Πέτρου Παπαδόπουλου στην Καλαμάτα και με το κέντρο αποκατάστασης “Διάπλαση”, που μας φιλοξενεί».

Η Μυρτώ συνεχίζει τη μάχη της για τη ζωή με τη βοήθεια της οικογένειάς της, ενώ η αλλαγή του περιβάλλοντος έχει παίξει σημαντικό ρόλο, σύμφωνα με την κυρία Κοτρώτσου.

«Στο μυαλό της και στη ματιά της υπάρχει περισσότερη σπιρτάδα και αντίληψη» είπε, προσθέτοντας ότι δυστυχώς δεν έχει πρόοδο στο θέμα της κίνησης: «Αυτό, όμως, που έγινε στη Λάρισα ήταν ότι σταθεροποιήθηκε το θέμα των λοιμώξεων, πράγμα πολύ σημαντικό» τόνισε, εξηγώντας ότι η επιστροφή στο σπίτι της την έχει βοηθήσει πολύ. Σε καθημερινή βάση επισκέπτονται την κοπέλα εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές και φυσικοθεραπευτές, ενώ κάποιες ώρες της ημέρας τη φροντίζει νοσηλεύτρια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα