Πήλιο: Έβγαλε μαχαίρι σε μπαρ και επιτέθηκε σε θαμώνες

Επίθεση με μαχαίρι και πιστόλι πραγματοποίησε μέσα σε μπαρ στο Νότιο Πήλιο θαμώνας, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα εκτός από αλκοόλ είχε κάνει και χρήση ναρκωτικών. Ο άνδρας μάλιστα τραυμάτισε ελαφρά και αστυνομικό που βρισκόταν στο μπαρ, εκτός υπηρεσίας.

Πρόκειται για έναν 51χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, απλή σωματική βλάβη και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το e-volos.gr, το βράδυ του Σαββάτου ο 51χρονος άρχισε αναίτια να εξυβρίζει και να απειλεί τους θαμώνες με μαχαίρι, που βρήκε σε τραπέζι του καταστήματος.

Στην συνέχεια τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι, αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, ενώ τον απείλησε και με πιστόλι που είχε στην κατοχή του. Όταν τράπηκε σε φυγή, πυροβόλησε μία φορά στον αέρα, εξωτερικά του καταστήματος, χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες και αναζητήσεις, ο δράστης εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην περιοχή και συνελήφθη, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το πιστόλι, με γεμιστήρα που περιείχε φυσίγγιο, κάλυκας, μαχαίρι, μικροποσότητα κάνναβης και 12 ναρκωτικά δισκία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα