Κρήτη: Ήταν μόλις 18 ετών. Επέστρεφε από τη δουλειά. Το τελευταίο τηλεφώνημα στη μητέρα του

Η Κρήτη θρηνεί για ένα ακόμα νέο παιδί της - Βαρύ το πένθος για τον 18χρονο Μιχάλη που συνάντησε το θάνατο λίγα μέτρα από το σπίτι του...

Ήταν μόλις 18 ετών!

Λιγότερο από 200μ. πριν φτάσει στον Αμπελούζο, στο σπίτι του βρέθηκε πολυτραυματίας σε ένα διαλυμένο αυτοκίνητο.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και με συνοδεία γιατρού επειγόντως στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ενώ έφτασε ζωντανός στο Νοσοκομείο, έπαθε ανακοπή, μόλις μπήκε στα ΤΕΠ και δυστυχώς ξεψύχησε

Το νέο "χτύπημα" ήρθε για την οικογένεια του 18χρονου Μιχάλη Λαζανάκη από τον Αμπελούζο, ο οποίος "πλήρωσε" με τη ζωή του την απόφασή του να βγάλει κάποιο χαρτζιλίκι, δουλεύοντας αυτό το καλοκαίρι σε κέντρο κοινωνικών εκδηλώσεων στην περιοχή της Μεσαράς.

Τραγική λεπτομέρεια το γεγονός ότι ο άτυχος νέος, που τραυματίστηκε θανάσιμα λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του επιστρέφοντας από τη δουλειά, είχε μιλήσει περίπου στις 7.00 το πρωί με τη μητέρα του στο τηλέφωνο κι εκείνη είχε προσφερθεί να πάει να τον παραλάβει, μια και εργαζόταν όλη τη νύχτα. Ο Μιχάλης όμως δεν δέχτηκε, της είπε ότι ήταν σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι και αυτή ήταν η τελευταία φορά που η χαροκαμένη μάνα άκουσε τη φωνή του παιδιού της.

Θρήνος στον Αμπελούζο, το χωριό του πατέρα του Γιώργου, του γνωστού Σεφ, που αποχαιρετά μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα ένα ακόμα νέο άνθρωπο (είχε αποχαιρετίσει πριν 20 ημέρες το Νίκο Λαζανάκη)..

Θρήνος στον Άγιο Θωμά, απ΄ όπου καταγόταν η μητέρα του Κατερίνα, ενεργό και δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας…

Συγκλονισμένοι οι συμμαθητές του στο ΕΠΑΛ Ηρακλείου, για τον ξαφνικό χαμό του συμμαθητή τους…

Σε λίγη ώρα η σορός του άτυχου Μιχάλη θα βρίσκεται στο πατρικό του σπίτι στον Αμπελούζο…

Οι γονείς, τα 3 αδέρφια, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη στις 5.00 το απόγευμα της Δευτέρας, στη γενέτειρά του τον Αμπελούζο.

 

Μιχάλη, καλό ταξίδι, καλό παράδεισο να βρει η ψυχούλα σου!

 

cretalive e-mesara

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα