Μεγάλη φωτιά στην Κεφαλονιά κοντά σε σπίτια

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα Σιμωτάτα Κεφαλληνίας. 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα βρίσκονται ήδη στην περιοχή. Κάποιοι κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους...

Η φωτιά είναι πολύ κοντά σε σπίτια και κατευθύνεται προς την παραλία του Λουρδά με κατεύθυνση προς το ακρωτήρι.

«Η φωτιά αυτή τη στιγμή είναι κοντά σε σπίτια και πρόκειται για μία δύσκολη στιγμή» σύμφωνα και με δήλωση του αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Δρακουλόγκωνα, ο οποίος βρίσκειται στις εστίες των πυρκαγιών.

Κάτοικοι από Βλαχάτα , Σιμωτάτα εγκαταλείπουν τα σπίτια τους με ελάχιστα απαραίτητα και κατευθύνονται προς Πόρο. Δραματικά μηνυματα κατοίκων “φθάνει στη πόρτα μας”!!

Οι Πυροσβέστες αυτη την ώρα δίνουν σκληρή μάχη με τις φλόγες, ώστε οι φλόγες να μην φτάσουν σε σπίτια...

Η τροχαία έχει αυτή την στιγμή διακόψει την κυκλοφορία στον δρόμο με κατεύθυνση τον Πόρο. Και φυσικά από Πόρο προς το Αργοστόλι. Όλοι οι δρόμοι στην περιοχή των Λουρδάτων - Σιμωτάτων και Βλαχάτων έχουν κλείσει, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της πυρόσβεσης.

Συνεχώς οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύονται και απο το Αργοστόλι. Δυστυχώς είναι άλλη μία δύσκολη νύχτα για την περιοχή των Βλαχάτων και των Σιμωτάτων. Η φωτιά έχει περάσει το κεντρικό δρόμο και καίει πλέον και προς την περιοχή του Λουρδά.

 

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Σχετικά TAGS:
-
Σχολιάστε το άρθρο: