Τα πρώτα λόγια του δράστη της δολοφονίας στο Γέρακα. Τι έδειξαν οι κάμερες

Ο 49χρονος που δολοφόνησε τον 60χρονο στο Γέρακα, μέσα στο αυτοκινητό του, αρνείται να περιγράψει στους αστυνομικούς τις λεπτομέρειες των πράξεων του, όπως το πώς έστησε καρτέρι και σκότωσε τον πατέρα του νεαρού, που είναι προφυλακισμένος για τη δολοφονία του γιου του. «Αυτό που εσείς λέτε έγκλημα, εγώ το λέω θεία δίκη. Μη με ρωτάτε τίποτα. Δεν θα σας πω τίποτα, μόνο ότι δεν μετανιώνω για ότι έκανα. Έχασα τα πάντα όταν σκότωσε ο γιος του το παιδί μου», είναι τα λόγια που είπε.

Χαμένος στις σκέψεις τους αλλά ψύχραιμος αρνήθηκε να καταθέσει για το που πέταξε το όπλο με το οποίο πυροβόλησε το θύμα του και συνεχώς επαναλάμβανε τη φράση: «Δε μετανιώνω για ότι έκανα. Γιατί να μετανιώσω»;

Πάντως, οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών είχαν από τη πρώτη στιγμή του εγκλήματος στο Γέρακα στη διάθεση τους βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που φαινόταν ξεκάθαρα ο δράστης της δολοφονίας να παρακολουθεί με το αυτοκίνητο του το θύμα του. Η κάμερα έχει καταγράψει το θύμα να περνά μπροστά από ένα κατάστημα δίπλα σε αυτό που τελικά στάθμευσε, και δευτερόλεπτα μετά να περνά και ο δράστης με το δικό του αυτοκίνητο. Αν και στο υλικό δεν έχει καταγραφεί η στιγμή της δολοφονίας, κάμερα έχει καταγράψει το θύμα να βγαίνει από το σούπερ μάρκετ που πήγε και δυο λεπτά αργότερα το αυτοκίνητο του δράστη να απομακρύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα από το σημείο.

Από τη πρώτη στιγμή οι υποψίες είχαν πέσει επάνω στον πατέρα του δολοφονημένου νεαρού καθώς το μυαλό όλων είχε πάει στην εκδίκηση καθώς σχεδόν ένα χρόνο πριν στην Πεντέλη έπεφτε νεκρός ο γιος του από τα πυρά του νεαρού που συνελήφθη.

Προς το παρόν ο δράστης παραμένει στη γενική αστυνομική διεύθυνση μέχρι να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή. Υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ έλεγαν στο CNN Greece:

Δείχνει να μην έχει ψυχολογική ισορροπία και η αλήθεια είναι ότι ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή μετά τη δολοφονία του παιδιού του. Μας λέει συνεχώς ότι έτσι ήταν το σωστό να γίνει και δεν τον ενδιαφέρει να μας πει τίποτε άλλο. Είναι χαμένος στις σκέψεις του.
cnn

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα