Έγκλημα εκδίκησης η δολοφονία στο Γέρακα. Η εκδοχή της βεντέτας επιβεβαιώθηκε

Έγκλημα εκδίκησης φαίνεται πως ήταν η δολοφονία του 60χρονου Μανούσου Ριτζάκη ο οποίος στις 15 Ιουλίου βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Μαραθώνος στο Γέρακας.

Η εκδοχή της βεντέτας επιβεβαιώθηκε απο την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Εξιχνιάστηκε από την Ελληνική Αστυνομία η δολοφονία του 60χρονου στο Γέρακα, ο οποίος βρέθηκε τον Ιούλιο, νεκρός με τρεις σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του. Ως δράστης συνελήφθη ο 49χρονος πατέρας του φοιτητή  τον οποίον είχε δολοφονήσει στην Πεντέλη το 2016 ο 23χρονος γιός του θύματος

Η εκδοχή της «βεντέτας» που ερευνούσε από την αρχή η Ασφάλεια Αττικής, για την εκτέλεση, με πέντε σφαίρες, του 60χρονου Μανούσου Ριτζάκη, στις 15 Ιουλίου, στον Γέρακα Αττικής, επιβεβαιώθηκε απο την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως προέκυψε, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο 49χρονος πατέρας του 20χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2016, στην περιοχή ‘Αγιος Πέτρος στην Πεντέλη.

Για τη δολοφονία του 20χρονου, συνελήφθη τον περασμένο Νοέμβριο και βρίσκεται ήδη στις φυλακές, ο 23χρονος γιος του 60χρονου που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του δράστη στον Γέρακα. Ο 23χρονος όταν είχε συλληφθεί δήλωσε ότι κίνητρο της δολοφονίας του 20χρονου ήταν τα ναρκωτικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μανούσος Ριτζάκης, βρέθηκε νεκρός πριν από περίπου έναν μήνα μέσα στο αυτοκίνητό του, στη διασταύρωση των λεωφόρων Μαραθώνος και Σπάτων.

Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης τον είχε πυροβολήσει με περίστροφο πέντε φορές στην ωμοπλάτη και στο κεφάλι.

Απο υλικό που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από κάμερες στον τόπο του εγκλήματος και τη γύρω περιοχή, καθώς και άλλα στοιχεία της προανάκρισης, επιβεβαιώθηκε η ενοχή του 49χρονου.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κυρίας ανάκρισης σε Τακτική Ανακρίτρια, η οποία εξέδωσε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χτες, 10-8-2017.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα