Δραματική έκκληση για τον νεαρό αγνοούμενο που εξαφανίστηκε από τον Πειραιά

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση ενός νεαρού άνδρα από τον Πειραιά.

Ο Νίκος Μ. 26 χρόνων, αγνοείται από τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Αυγούστου. Νωρίτερα διασκέδαζε με φίλους του. Γύρω στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα,  τους χαιρέτησε και έφυγε με την μοτοσυκλέτα του.

Λίγες ώρες αργότερα ένας περαστικός, τον είδε σταματημένο στο 191ο χιλιόμετρο Αθηνών- Λαμίας κοντά στον Μώλο. Ο νεαρός είχε μείνει από βενζίνη, άφησε τη μηχανή του και έφυγε πεζός με κατεύθυνση προς τη Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανά να βρήκε κατάλυμα σε εγκαταλειμμένο σπίτι στην παλαιά Εθνική οδό,  λίγο έξω από την πόλη της Λαμίας. Στο σημείο αυτό φαίνεται  να απενεργοποιήθηκε και το κινητό του τηλέφωνο.

Το τελευταίο διάστημα ο 26χρονος ήταν ιδιαίτερα πιεσμένος ψυχολογικά και οι γονείς του απευθύνουν δραματική έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του, να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Η μητέρα του δήλωσε στο «Τούνελ»:

«Αγωνιώ για το παιδί μου, είναι πολύ ευάλωτο και φοβάμαι το χειρότερο… Προσπαθώ να ακολουθήσω τα ίχνη του και διασταυρώνω κάθε πληροφορία που φτάνει σε μας. Ελπίζω να επικοινωνήσει και να μας πει ότι είναι καλά…»

Ο Νίκος έχει  ύψος 1.75 και την ημέρα που χάθηκε φορούσε μαύρη μπλούζα και γκρι σορτς.

anikolouli

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα