Πρόσληψη 110 εποχικών υπαλλήλων στο Π. Γ. Νοσοκομείο Αττικόν

Στη πρόσληψη 110 εποχικών υπαλλήλων θα προχωρήσει το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν». Ειδικότερα, ο φορέας θα εντάξει στο δυναμικό του προσωπικό καθαριότητας υποχρεωτικής εκπαίδευσης με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Η διάρκεια των συμβάσεων μίσθωσης έργου για την καθαριότητα δεν θα υπερβαίνει το όριο που θέτει ο νόμος, έως και την 31/12/2018.

Όπως γράφει το dimosio.gr, οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες θα υποβάλουν την αίτηση με τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1) Αντίγραφο Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας ή για τους αλλοδαπούς νόμιμη άδεια διαμονής που παρέχει την δυνατότητα πρόσβασης στην αγορά εργασίας, για την παροχή έργου π.χ. Ε.Δ.Τ.Ο., Άδεια Διαμονής για Παροχή Υπηρεσιών ή Έργου, επί Μακρόν Διαμένοντος κλπ.

2) Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου Γενικής Χρήσης.

3) Οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο της παροχής υπηρεσίας καθαριότητας στο συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο δηλαδή:

βεβαίωση εργοδότη που θα αναγράφεται το χρονικό διάστημα και ο τόπος της απασχόλησης ή κατάλογος ενσήμων ΙΚΑ, με υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου που θα αναγράφει τόσο το χρονικό διάστημα παροχής εργασίας καθαριότητας όσο και τον συγκεκριμένο τόπο (κτίριο ή υπηρεσία) της απασχόλησής του ή αντίγραφο σύμβασης εργασίας ή γνωστοποίηση όρων ατομικής συμβάσεως εργασίας ή σύμβαση έργου με υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου που θα αναγράφει τόσο το χρονικό διάστημα παροχής εργασίας καθαριότητας όσο και τον συγκεκριμένο τόπο (κτίριο ή υπηρεσία) της απασχόλησής του.

4) Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπο του ενδιαφερόμενου καμία από τις περιπτώσεις του άρθρου 8 παρ.1 του ν.3528/2007 και του άρθρου 43 παρ.1 του Π.Δ.60/2007.

5) (για ειδικές περιπτώσεις) Καταγγελία Συμβάσεως εργασίας και Βεβαίωση Ανεργίας.

6) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης σε ισχύ

Πληροφορίες υποβολής αιτήσεων

Ο φάκελος θα υποβληθεί είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά, στο Πρωτόκολλο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ» – Ρίμινι 1, Χαϊδάρι ΤΚ 12462. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 3 Αυγούστου.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα