Μαύρη μέρα ξημέρωσε για την Κύμη Ευβοίας. Τρεις νέοι νεκροί

Μαύρη μέρα ξημέρωσε για την Κύμη Ευβοίας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα αυτοκίνητο που κινούταν στον επαρχιακό δρόμο, μεταξύ Πλατάνας και Στομίου, κοντά στην Κύμη, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από γκρεμό στην άκρη της θάλασσας.

Στο αυτοκίνητο, ένα Jeep Wrangler, επέβαινε μια παρέα πέντε παιδιών, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας από 25 - 37 ετών περίπου, όλοι κάτοικοι Κύμης.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 3 νεκρούς και 2 πάρα πολύ σοβαρά τραυματίες.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και αφού χτύπησε στο κράσπεδο, το τζιπ βγήκε εκτός δρόμου.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι το τζιπ έκανε τούμπα στον αέρα και έπεσε, από ύψος περίπου πέντε μέτρων στην ακτή της θάλασσας, με το πίσω μέρος, γι αυτό και σκοτώθηκαν οι τρεις επιβάτες που καθόταν πίσω. Ο οδηγός και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά.

Μεταξύ των νεκρών και η αρραβωνιαστικιά του οδηγού, ο οποίος έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και διακομίζεται εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Δεν έχει προσδιοριστει ακόμα η ώρα του τραγικού συμβάντος. Η αστυνομία ενημερώθηκε λίγο μετά τις 8:00' το πρωί του Σαββάτου.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από τον σταθμό της Κύμης με 3 οχήματα και 6 άνδρες, οι οποίοι ανέσυραν από τον γκρεμό, νεκρούς και τραυματίες.

Οι πληροφορίες λένε ότι η 5μελης παρέα επέστρεφε από διασκέδαση.

Το κακό μαντάτο έπεσε σαν βόμβα το πρωί στην τοπική κοινωνία της Κύμης, βυθίζοντας στο πένθος όλη την περιοχή, αφού και οι πέντε επιβάτες του μοιραίου τζιπ, είναι από την Κύμη.

lamiareport

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα