Έγκλημα στον Γέρακα: Οι κάμερες ασφαλείας το κλειδί της λύσης του μυστηρίου

Στα βίντεο από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που υπάρχουν στο σημείο, βρίσκεται το «κλειδί» που θα δώσει στις Αρχές τα στοιχεία που θέλουν για τη δολοφονία του 59χρονου στον Γέρακα.

Το υλικό από τις κάμερες βρίσκεται στα χέρια των Αρχών και όπως λέει χαρακτηριστικά στο CNN Greece αξιωματικός της Κατεχάκη, «πρόκειται για μεγάλη βοήθεια στην έρευνα».

Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες που θα μπορούσαν να καταθέσουν τι ακριβώς έγινε αλλά κυρίως που θα μπορούσαν να δώσουν τα χαρακτηριστικά του δράστη, δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην έρευνα.

Το θύμα είναι πατέρας κατηγορουμένου για τη δολοφονία ενός 20 χρόνου στη Πεντέλη το 2016. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα χωρίς όμως να έχουν καταλήξει ακόμα σε κάποιο συμπέρασμα.

Ένα από αυτά ίσως να είναι και το σενάριο της εκδίκησης, όμως έχει λίγες πιθανότητες, με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο των προσωπικών διαφόρων.

Όπως προέκυψε άλλωστε από την έρευνα των Αρχών, όταν έψαχναν τη δολοφονία του νεαρού στη Πεντέλη, υπήρχε και η διάσταση των ναρκωτικών. Κανένας λοιπόν δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.

Το σημείο και η ώρα που επέλεξε ο δράστης να πυροβολήσει και να σκοτώσει τον 59 χρόνο δείχνει ξεκάθαρα ότι ήταν επαγγελματίας αφού είναι χαρακτηριστικό ότι όλα έγιναν σε έναν κεντρικό δρόμο του Κορωπίου, έξω από ένα σούπερ μάρκετ και μάλιστα ο δράστης είχε τη ψυχραιμία να σκοτώσει το θύμα του και να κλείσει και πάλι την πόρτα του αυτοκινήτου ώστε να μην καταλάβει κανείς ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε ένας νεκρός.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα