Η Νιτσιάκος διαψεύδει ότι πήρε το 40% της εταιρείας ο Σάκης Ρουβάς!

Η πληροφορία που ήθελε τον Σάκη Ρουβά να εξαγοράζει το 40% της γνωστής πτηνοτροφικής επιχείρησης "Νιτσιάκος" έκανε τον γύρο του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου το περασμένο τριήμερο.

Τη Δευτέρα (17.07.2017) ήταν η εταιρία πήρε θέση σχετικά με τα δημοσιεύματα και με ανακοίνωση της ανέφερει : Αναφορικά με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η οικογένεια Νιτσιάκου επιθυμεί να διευκρινίσει ότι ουδεμία συζήτηση με οποιοδήποτε πρόσωπο έχει πραγματοποιήσει που να αφορά στην πώληση ποσοστού της εταιρείας Θ. Νιτσιάκος ΑΒΕΕ και ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε ήταν στις προθέσεις της.

Η πλευρά του γνωστού τραγουδιστή ήταν η πρώτη που διέψευσε την πληροφορία πως ο Σάκης Ρουβάς "μπαίνει" στην αγορά των πουλερικών. Μάλιστα έκαναν λόγο για «ανυπόστατη φήμη» και διέψευσαν κατηγορηματικά τα όσα ακούγονταν.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο καλλιτέχνης έχει αυξήσει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες το τελευταίο διάστημα. Μετά από την ενασχόληση του στην καλλιέργεια στέβιας στην Αιτωλοακαρνανία προχώρησε πρόσφατα στην δημιουργία της "SK Κτηνοτροφική  Α.Ε." με έδρα την Νέα Μάκρη αλλά δραστηριότητα στην περιοχή της Καρδίτσας.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα