Αμφιλοχία: Νεκρή 39χρονη γυναίκα σε τροχαίo

Θανάσιμα τραυματίστηκε 39χρονη γυναίκα και σοβαρά νοσηλεύεται ο 51χρονος σύζυγός της σε τροχαίο  που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο 10ο χλμ Αμφιλοχίας – Άρτας στο ύψος της πλατείας στο Ανοιξιάτικο.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν με κατεύθυνση προς Αμφιλοχία, καρφώθηκε με ταχύτητα στο μπροστινό μέρος νταλίκας που ήταν σταθμευμένη στο σημείο του πάρκινγκ. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, ανασύρθηκε νεκρή η γυναίκα συνεπιβάτης του οχήματος η οποία μεταφέρθηκε στο Γ.Ν .Άρτας, ενώ ο οδηγός 51 ετών μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος, αρχικά στο Κέντρο Υγείας   Αμφιλοχίας και στη συνέχεια στο Γ.Ν.Αγρινίου.

Αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου ήταν ο οδηγός της νταλίκας: «…γλίτωσα από θαύμα. Εκείνη την ώρα περνούσα πεζός μπροστά από το φορτηγό και βλέπω το αυτοκίνητο να έρχεται πάνω μου με ταχύτητα, μόλις που πρόλαβα και τραβήχτηκα»

Ελαφρά τραυματίας στο Νοσοκομείο  Άρτας νοσηλεύεται ο 16χρονος γιος της οικογένειας ενώ τα αίτια και τις συνθήκες  του δυστυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αμφιλοχίας.

Νίκη Παπαδούλα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα