Καλύτερα ο Γιώργος Γεωργίου, βγαίνει σήμερα από την Εντατική

Θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση με την υγεία του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου (φωτό), ο οποίος αποσωληνώθηκε και αναμένεται σήμερα να βγει από την Εντατική Μονάδα του Γενικού Κρατικού Νικαίας, όπου νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής ύστερα από ανακοπή καρδιάς.

Ο γνωστός αθλητικογράφος, ο οποίος έγινε γνωστός για τις εκπομπές που παρουσίαζε και τους μοναδικούς διαλόγους του με φιλάθλους, παρέμενε στη ΜΕΘ για προληπτικούς λόγους και, όπως δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Γιάννης Κούρλας, σήμερα θα μεταφερθεί στην καρδιολογική μονάδα.

Πριν από έξι μέρες ο Γεωργίου αντιμετώπισε πρόβλημα αρρυθμιών και είχε πάει μόνος του στο νοσοκομείο. Ομως, λίγα λεπτά αργότερα η καρδιά του τον «πρόδωσε» και έπαθε ανακοπή, αλλά οι γιατροί κατάφεραν να τον ανατάξουν.

Πλέον, φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει το κίνδυνο και -εκτός απροόπτου- την επόμενη βδομάδα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Πριν από έξι μήνες την ήδη επιβαρημένη υγεία του δημοσιογράφου είχε κλονίσει ο θάνατος του 35χρονου γιου του, Τάσου, ο οποίος υπέφερε χρόνια από τη σπάνια ασθένεια Αταξία του Φρίντριχ.

Αλλωστε, την εποχή εκείνη ανάρρωνε και ο ίδιος από μια εξαιρετικά δύσκολη εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τον προστάτη, για την οποία είχε εισαχθεί επειγόντως στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Αγιοι Ανάργυροι» στην Κηφισιά.

«Εμαθα για τον θάνατο του γιου μου, Τάσου, πέντε μέρες πριν πάρω εξιτήριο. Ετσι, έφυγα για να διευθετήσω τα της κηδείας του» είχε δηλώσει καταβεβλημένος στην «Espresso».

Ανθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Γιώργου Γεωργίου ανέφεραν πως ο θάνατος του παιδιού του είχε επηρεάσει εμφανώς και τη δική του υγεία, καθώς τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα