Κατακραυγή για τον επιχειρηματία που ασελγούσε σε 14χρονη. Τα γυρίζει η μητέρα της

Εντός της ημέρας αναμένεται να απολογηθεί ο 55χρονος επιχειρηματίας του Βόλου, που συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας να ασελγεί σε 14χρονο κορίτσι. Μετά το σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη της υπόθεσης, η μητέρα της ανήλικης φαίνεται να τα γυρίζει. Από εκεί λοιπόν που έλεγε στους αστυνομικούς πως είχε δώσει τη συγκατάθεσή της στον δράστη να πάρει την ανήλικη κόρη της και να πάνε διακοπές στην Κέρκυρα, πλέον υποστηρίζει ότι δεν ήξερε τίποτα. Τονίζει πως η 14χρονη αποφάσισε να πάει χωρίς να την ενημερώσει και όπως λέει αν το γνώριζε δεν θα έδινε την έγκρισή της γι' αυτό το ταξίδι. Ένα ταξίδι που έμελλε να πάρει εφιαλτική τροπή για το ανήλικο παιδί.

Η 14χρονη βρίσκεται σε έμπειρα χέρια αστυνομικών, αλλά και παιδοψυχολόγου που προσπαθούν να επουλώσουν τα ψυχικά τραύματα της ψυχής της. Ο δράστης φέρεται να είχε πει ψέματα στη σύζυγό του ότι θα πάει για δουλειές, ενώ είχε κλείσει ολιγοήμερο ταξίδι στην Κέρκυρα με την 14χρονη. Κανείς από τους συγγενείς του δεν φανταζόταν τα όσα έκρυβε.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, ο επιχειρηματίας είχε πάρει τη συγκατάθεση της μητέρας της μικρής, την οποία βοηθούσε οικονομικά επειδή ήταν άνεργη και φτωχή. Της πλήρωνε πολλές φορές το ενοίκιο και της έδινε χρήματα με αντάλλαγμα τα παιδιά της. Σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις και με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης, η οποία έχει κληθεί να καταθέσει στην αστυνομιά.

Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: