Σάλος στον Βόλο για τον επιχειρηματία που έκανε "διακοπές" με 14χρονη. Νέα στοιχεία

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Βόλο, μετά τη σύλληψη επιχειρηματία της πόλης που πήγε στην Κέρκυρα για διακοπές με 14χρονη.

Η υπόθεσή του έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στην πόλη της Μαγνησίας, αφού όλοι αναρωτιούνται ποιος μπορεί να είναι ο άνθρωπος εκείνος που συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικο παιδί, καθώς τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά από την αστυνομία.

Μονάχα λίγοι συγγενείς και στενοί του φίλοι έχουν πληροφορηθεί για τις πράξεις του, όταν και ειδοποιήθηκαν από τις Αρχές να καταθέσουν στοιχεία για τον άνθρωπο ο οποίος κρατείται στην Κέρκυρα για να απολογηθεί την Τετάρτη. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και η μητέρα της ανήλικης, η οποία βαρύνεται με κατηγορίες ακόμη και για άμεση συνέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα του Βόλου, Ταχυδρόμος, ο επιχειρηματίας είναι παντρεμένος με ένα παιδί, ενώ δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στο χώρο του εμπορίου διαθέτοντας μανάβικο.

Φέρεται να βοηθούσε αρκετά συχνά τη μητέρα της ανήλικης η οποία είναι άνεργη και φτωχή. Εξαργύρωνε στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, τη βοήθεια αυτή με τη σχέση που είχε συνάψει με την ανήλικη τα τελευταία 2 χρόνια.

Με τον αυτόν τον τρόπο κατάφερνε να έχει και τη συναίνεση της μητέρας για ταξίδια. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, φέρεται να είχε παρόμοιες σχέσεις στο παρελθόν και με την αδελφή της ανήλικης, η οποία σήμερα είναι 18 ετών!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα