Κέρκυρα: Εμφάνιζε 14χρονη σαν κόρη του και ασελγούσε σε βάρος της. Συνελήφθη και η μητέρα

Σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας συνελήφθη ένας επιχειρηματίας του Βόλου, ο οποίος έκανε διακοπές με μία 14χρονη στην οποία ασελγούσε επί δύο ολόκληρα χρόνια.

Η σύλληψη έγινε το βράδυ του Σαββάτου, όταν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου άκουσαν τις φωνές του παιδιού και κάλεσαν την Αστυνομία. Όπως διαπιστώθηκε, ο 55χρονος επιχειρούσε να βιάσει το κορίτσι μέσα στο δωμάτιο, στο οποίο βρέθηκαν αίματα από την πάλη τους.

Οι φωνές της ανήλικης έγιναν αντιληπτές από το προσωπικό του ξενοδοχείου και στη συνέχεια επενέβη η αστυνομία και συνέλαβε τον παιδόφιλο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 55χρονος ασελγούσε επί δύο χρόνια σε βάρος του παιδιού, ενώ στο παρελθόν έκανε το ίδιο με την τότε 16χρονη και σήμερα 20χρονη αδελφή της.

Ο δράστης είναι παντρεμένος με παιδί, ευκατάστατος επιχειρηματίας και η κοπέλα προέρχεται από φτωχή πενταμελή οικογένεια. Ακόμα πιο τραγικό είναι ότι όλα γίνονταν με τη συναίνεση της μητέρας, η οποία δεχόταν δώρα και μετρητά, με αντάλλαγμα να του δίνει το παιδί της για μέρες.

Ο 55χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανήλικης και οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Και η μητέρα του κοριτσιού συνελήφθη και σε βάρος των δύο σχηματίστηκαν δικογραφίες.

Η 14χρονη παρακολουθείται από ψυχολόγους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα