Την πέταξαν έξω από το σπίτι για ένα ενοίκιο. Bίντεο

Με μεγάλο ενδιαφέρουν παρακολουθούν οι Κρητικοί, την κατάσταση της Βούλας Ανάπα που εδώ και μέρες την έχουν πετάξει έξω από το σπίτι της για ένα ενοίκιο όπως η ίδια υποστηρίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα κοιμάται σε ένα λιόφυτο κοντά στο σταθμό της ΔΕΗ στη Θερίσσου. Ενώ η ίδια κάνει έκκληση ότι το μόνο που θέλει είναι μια δουλειά για να ζήσει με αξιοπρέπεια.

Κάλεσμα για βοήθεια κάνει και ο Δημήτρης Αποστολάκης της Κίτρινης Αποστολής:

"Εικόνες που δεν τιμούν κανένα εκτυλίσσονται εδώ και μια βδομάδα στη πόλη μας. Δυστυχώς στην αρχή όλοι μας παθαίνουμε ένα σοκ....όπως και με τους συνανθρώπους που μας πριν μερικά χρόνια έψαχναν στα σκουπίδια. Το συνηθίσαμε πλέον και δεν μας κάνει καμία εντύπωση!! Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε και άλλα τέτοια φαινόμενα στην ελληνική κοινωνία!! Τώρα πάθαμε ακόμα ένα σοκ με αυτή τη γυναίκα....που πετάχτηκε από το σπίτι της για ένα ενοίκιο όπως ισχυρίζεται!!! Και επειδή είναι πάρα πολύ εύκολο να σχολιάζουμε απο το καναπέ μας το τι και το πώς.....ήρθε η ώρα για πράξεις!! Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη σήμερα το πρωί και ώρα 08.45 .....και μετά απο παρότρυνση της κυρίας...δημοσιεύουμε το τηλέφωνο της. 6940842419.....Βούλα Αναπα. Η ακριβής διεύθυνση είναι Παπαγιάννη Σκουλά 38 δίπλα στο χωράφι, λίγο πιο κάτω απο το σταθμό της ΔΕΗ στη Θερισσο. Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει αυτή τη γυναίκα....ας το κάνει..."

Δείτε το ρεπορτάζ του ΚΡΗΤΗ TV

flashnews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα