EETAA - Παιδικοί Σταθμοί: Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα το απόγευμα

Σήμερα Τρίτη 27 Ιουνίου λίγο μετά τις 7 το απόγευμα αναμένεται να αανκοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους δικαιούχους των παιδικών σταθμών με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ.

Σύμφωνα με την πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ τα προσωρινά αποτελέσματα θα εκδοθούν σήμερα, ενώ θα υπάρχει τριήμερη προθεσμία υποβολής ενστάσεων.

Τα οριστικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις 4 Ιουλίου 2017, έτσι ώστε οι ωφελούμενοι να λάβουν τα σχετικά voucher έχουν την δυνατότητα να εγγράψουν τα παιδιά τους έως τις αρχές Σεπτεμβρίου στις δομές που θα επιλέξουν.
Με βάση τα στοιχεία της ΕΕΤΑΑ υποβλήθηκαν 117.000 αιτήσεις που αντιστοιχούνΕνστάσεις επί των προσωρινών αποτελεσμάτων, οι ενδιαφερόμνοι θα μπορούν να υποβάλλονται από 18/8/2016 – 22/8/2016 εγγράφως ή ηλεκτρονικά μέσω e-mail με σκαναρισμένα έγγραφα και εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της ημερομηνίας ανάρτησης τους.
Προκειμένου να αποκτήσει ο γονέας πρόσβαση στην εφαρμογή, θα πρέπει να εισάγει το ΑΦΜ του/της και τον ΑΜΚΑ του/της ενδιαφερόμενου/νης. Οι αριθμοί θα πρέπει να είναι οι ίδιοι που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου.
Παράλληλα, από την εφαρμογή, κατά την υποβολή της αίτησης θα λαμβάνεται ο κωδικός του αιτούντος και του παιδιού, ώστε οι αιτούντες να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Προσωρινούς Πίνακες πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών, που θα αναρτηθούν επίσης στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.
Σημειώνεται ότι τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 4 Ιουλίου 2017, έτσι ώστε οι ωφελούμενοι να λάβουν τα σχετικά voucher έχουν την δυνατότητα να εγγράψουν τα παιδιά τους έως τις αρχές Σεπτεμβρίου στις δομές που θα επιλέξουν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα