Κέρκυρα: Συλλήψεις για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν στην Κέρκυρα πέντε άτομα, που εμπλέκονται σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη 23χρονος, υπήκοος Αλβανίας, όταν σε έρευνα που έγινε, σε αποθήκη κοντά στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 2.351 γραμμαρίων.

Η δεύτερη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στο νησί, αφορά τον διαδοχικό εντοπισμό, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, τριών υπηκόων Μ. Βρετανίας, δύο 20χρονων και ενός 22χρονου, καθώς και ενός 48χρονου Κερκυραίου, ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στη νότια Κέρκυρα.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη, σε συσκευασίες, συνολικού βάρους 6,6 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη, σε συσκευασίες συνολικού βάρους 16,9 γραμμαρίων, 10 χάπια έκσταση, ένα γραμμάριο ναρκωτικής ουσίας MDMA, ένα αεροβόλο πιστόλι και ένα χάρτινο κουτί με μεταλλικά σφαιρίδια.

Οι έρευνες, πραγματοποιήθηκαν και στις δύο υποθέσεις, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών. Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα