Τραγικός θάνατος 69χρονου που καταπλακώθηκε από μαντρότοιχο

Στο πένθος βύθισε την Ξυλοκέρα και την ευρύτερη κοινωνία του Πύργου ο θάνατος του 70χρονου χθες το πρωί, όταν καταπλακώθηκε από μαντρότοιχο στην αυλή του σπιτιού του, την ώρα που έκανε εργασίες.

Ήταν λίγο πριν από τις 10 το πρωί, όταν ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να αφαιρέσει τρεις πεταμένους τσιμεντόλιθους από τον κενό χώρο –βάθους περίπου ενάμισι μέτρο- μεταξύ του μαντρότοιχου και της γειτνιάζουσας αποθήκης.

Εκείνη τη στιγμή, ο μαντρότοιχος κατέρρευσε από άγνωστη αιτία και καταπλάκωσε τον 69χρονο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο κεφάλι.

Οι δικοί του άνθρωποι μόλις αντιλήφθηκαν τι συνέβη, παρά το αρχικό σοκ κάλεσαν το ΕΚΑΒ και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες απεγκλωβίζοντάς τον. Λίγο μετά τις 10, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Δεύτερο "χτύπημα" της μοίρας

Για την οικογένεια του άτυχου άνδρα, είναι ακόμα ένα σκληρό χτύπημα της μοίρας, καθώς πριν από περίπου έξι χρόνια έφυγε από τη ζωή του ο γιος του, ο οποίος εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος στην Πάτρα και προδόθηκε από την καρδιά του.

Το μαντάτο του θανάτου του 70χρονου άπλωσε πέπλο πένθους πάνω από την Ξυλοκέρα, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή. Άνθρωπος φιλήσυχος και καλόκαρδος, υπόδειγμα οικογενειάρχη και εργαζόμενου, μεγάλωσε και ανέθρεψε τέσσερα παιδιά και πρόσφατα είχε υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης για να μπορέσει να ξαποστάσει και να χαρεί λίγο τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, όντας δίπλα στη σύζυγό του και στα παιδιά του.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήμαος κάνει το ΑΤ Πύργου.

 

patrisnews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα