Χαλάζι επεσε στην Κέρκυρα. Πλημμύρισε η Κοζάνη. Βίντεο

Εντονες καταιγίδες έπληξαν την περιοχή της Κοζάνης, ενώ ισχυρή ήταν η χαλαζόπτωση τα Ιωάννινα και την Κέρκυρα, όπου και δημιούργησε ζημιές.

Οι καταιγίδες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί στην πόλη της Κοζάνης και στα γύρω χωριά. Το μεγαλύτερο ποσοστό των προβλημάτων παρατηρήθηκε στον Κρόκο Κοζάνης, ενώ προβλήματα άντλησης υδάτων αναφέρθηκαν στην πόλη, αλλά και στα γύρω χωριά.

Αυτοκίνητα παρασύρθηκαν στους δρόμους ενώ πλημμύρισαν και χωράφια της περιοχής.

Η χαλαζόπτωση και η καταιγίδα έπληξε την Κέρκυρα νωρίς το απόγευμα. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα κυριάρχησαν σε όλο το νησί, χωρίς όμως να δημιουργηθούν προβλήματα, όπως αναφέρθηκε στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας.

Το χαλάζι που είχε μέγεθος ρεβιθιού κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά, να «ασπρίσει» δρόμους και πεζοδρόμια, όμως δεν προκάλεσε ζημιές, όπως έγινε γνωστό.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα φέρεται ήδη να παρουσιάζουν ύφεση και να εξασθενούν, με τη βροχή να πλήττει κατά τόπους το νησί.

Χαλάζι στα Ιωάννινα

Ξαφνική επιδείνωση παρουσίασε ο καιρός το μεσημέρι της Κυριακής, με σφοδρές καταιγίδες και έντονες χαλαζοπτώσεις στον νομό των Ιωαννίνων.

Όπως αναφέρει το epirus-tv, περιορισμένης έκτασης ζημιές έχουν υποστεί καλλιέργειες κατοίκων των χωριών.

Βίντεο του kozan.gr - kozanimedia

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα